PirMuhammed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
özel ders almanı öneririm. dersanede verilen eğitim olanın üstüne birşeyler katar. senin durumun ise "özel". bu sebeple dersane+özel ders ile bu işi başarabilirsin.

daha önce başka birkaç arkadaşa da aynı tavsiyede bulunmuştum.

kaynak olarak tümay veya güvender iyidir. özellikle güvender'in temel matematiği içeren kısmı oldukça basit ve yalın bir anlatıma sahip.

bütün bunlardan önemlisi kişisel çaba önemli. önce konuyu iyice öğrenip, sonra sürekli soru çözmeni öneririm. bazen çözemediğin sorular olabilir. bu seni yılgınlığa düşürmesin. ygs ve lys mantığı bellidir. ne aşırı zor soru gelir ne aşırı kolay. hep ortalama sorular sorulur.

çözemediğin, takıldığın birşeler olursa buradan yardım isteyebilirsin. bu forumda da sorulan matematik sorularını cevaplayan başarılı arkadaşlarımız var.
kişisel çabamı yeterince göstereceğim azmim %100 sınırları zorlamak için elimden geleni yapacağım ama şimdi hoca dersi anlatınca demoyu ben orada birşeyi yeni öğreniyor olmam beni canımı sıkıyor bende bunu engellemem lazım temeli kazımam lazım ki zorlanmayım zorlasamda zaten yılmayacağım yola devam edeceğim... Ticaret Meslek Lisesi mezunuyum
Anlayacağınız ben bir 4 senelik iktisat fakültesi kazanmak istiyorum arkadaşlar yılmayacağım inancım azmim olacak..