NesilNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaa şimdşi anlatamadım galiba metamatik ile ilgili pek birşey bildiğim söylenemez ve ben bu sene 2011 yılındaki ygs ve lys sınavına gireceğim dershaneye gidiyorum ama mezun öğrenciler için 14 eylül ' de başlayacağı için şu anda demo eğitim alıyorum ve anlattıkları matematik'ten pek birşey anladığım söylenemez tam baştan olarak ''Sayılardan '' anlatıcaklar ama ben yinede dershane tam başlamadan kendime temel yapmak istiyorum bilgisayar konusundan öğrenmek istemiyorum evdeki bilgisayarımı kaldırdım ve zaten 4 senelik web hayatımada son verdin herşey onun yüzünden..
Ben şimdi inanıyorum herşeyi baştan öğrenip temelimde gelişmemde yardımcı olacağım....
İşte arkadaşlar derdim budur....
özel ders almanı öneririm. dersanede verilen eğitim olanın üstüne birşeyler katar. senin durumun ise "özel". bu sebeple dersane+özel ders ile bu işi başarabilirsin.

daha önce başka birkaç arkadaşa da aynı tavsiyede bulunmuştum.

kaynak olarak tümay veya güvender iyidir. özellikle güvender'in temel matematiği içeren kısmı oldukça basit ve yalın bir anlatıma sahip.

bütün bunlardan önemlisi kişisel çaba önemli. önce konuyu iyice öğrenip, sonra sürekli soru çözmeni öneririm. bazen çözemediğin sorular olabilir. bu seni yılgınlığa düşürmesin. ygs ve lys mantığı bellidir. ne aşırı zor soru gelir ne aşırı kolay. hep ortalama sorular sorulur.

çözemediğin, takıldığın birşeler olursa buradan yardım isteyebilirsin. bu forumda da sorulan matematik sorularını cevaplayan başarılı arkadaşlarımız var.