MehmetEmin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hoşgeldin kampanyası

Hizini artır kampanyası
aylık ne kadar oduyorsunuz yazdıklarımı iyi okuyun ben NETLİMİTSİZ aylık 49 tl fatura oduyorum aldıgım gunden bugune kadar düşme olmadı ki aylık en az 40 gb download yapan biriyim.

az önce kontrol ettim Hoşgeldin tarifesinde adil kullanım dedikleri şey hala gecerli ancak hızını artır kampanyasında ve kampanyasız NETLİMİTSİZ tarifesinde adil kullanım hakkı yok
Benim o kampanyada olan arkadaşımın hızı düştü bu ay eee ne olacak şimdi?

Senin hızın düşmedi diye kimsenin hızı düşmeyecek diye bir kaide mi var? Ayrıca senin mantığınla hareket edilseydi kimse 99 lira verip 8 mbit sınırsıza geçmezdi, hızını arttır kampanyasına katılırdı 50-60 lira daha az verip sınırsız 8 mbit internete sahip olurdu.

Ayrıca hız düşmüyor dediğin hızını arttır kampanyasındada adil kullanım miktarı var, dikkatli okumamışsın galiba. İnsanları lütfen yanlış yönlendirmeyelim.

http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=tr

*NET Paketlerdeki abone, ADSL hattının bulunduğu yerdeki 8 Mbps'ye kadar destekyelen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download) adil kullanım noktası olan 15 GB'yi aştığında ADSL kullanım hızı 512 Kbps olacak şekilde düşürülecektir. Takip eden aya girildiğinde, abone internet hizmetindne mevcut erişim hızıyla tekrar bağlanabilecektir. Bulunulan ay içinde 15 GB kotanın aşılmaması durumunda erişim hızında herhangi bir değişiklik olmayacaktır.