Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize ve iyi ramazanlar. biliyoruz ki bir çok arkadaşımız göz nuru dökerek ve emek vererek kişisel/özel/film/müzik/sinema vb. gibi sitelerini google arama motoru üzerinde en iyi yerlere getirme azmi göstermektedir. bazı arkadaşlarımızında durumu olmadıgından ötürü para verip alabilecek backlinkleri olmayabilir. benim burada ki amacım sizlerden bir şey talep etmek değildir. bir teşekkürü çok görmez iseniz bu benim için yeterli olacaktır. elimde bulunan ortalama olarak 5,00 KB olarak sizlerle paylaşacağim konuya yazmayacağim link o zaman anlamı kalmaz konu linki ile beraber veya konu başlıgı altından pm isteyen arkadaşlara göndereceğim. kim olur ise olsun farketmez silver/gold/platin farketmiyor önemli olan ihtiyac değilmi? zaten o halde herkes ihtiyacini gidersin ve sitesi icin caba sarfetsin umuyorum ki ramazan bitimine cok az kaldı bayram yaklasıyor bayram sizler icin hem kutlu olur hemde yeni bir sevinc olur dileklerimle simdiden herkese iyi bayramlar ..

Konu altından lütfen "PM" isteyiniz gereken bütün herkese gönderilecektir ...

SINIR YOK !