Teşekkürler ama co.in in uzantısının subdomainin domainidir. Aynı şekilde nz de.. Neden çünkü ingilizcede co company kelimesinin kısaltılmısı olarak kullanılıyor. Aramaya yönelik dediklerinizde haklınız ozaman bu konu sahibi arkadaşa keyword domainlerde dediğiniz geçerli olur. Burdaki domain keyword domain değil. Maksat aranma sonucu ise org domain daha iyi olur bence. Sonuç olarak içerik önemli. Kafe yöneticisiniz ondna sadece kafeye gelenleri gözlemliyorsunuz dünyadaki herkes kafetaryaya gitmiyor. O yüzden genel düşünmek zorundayız. Ben şahsen site önerileri olur meseja reklamını duyarsınız co dediklerinde bilmeyen biri olsam com'a girerim hatta co herkese satılmaya baslamadan önce co yazsalar m yi unutmus ben ekleyeyim bile derdim ne yalan söyleyeyim. Demek istediğim şu ki benzerlik bence arkadaşın konusuna göre olumsuz sonuclar doğurur. Çünkü burda özgünlük başkalarına benzememe çoğunlukta olandan ayrı akılda kalıcılık daha etkin olur. Sonucta bir haber sitesi sürekli takip edilmek istenecektir.
Teşekkürler.