Ben tavsiye etmem. 2 senedir kullanıyordum güvenilirdi ve maillerime telefonlarıma anında cevap veriliyordu, bu ikinci senem ve yaklaşık 3-4 ay önce reseller paketim aniden kapandı, sitelerim açılmadı. Reset atılmıştır dedim düzelir dedim aramadım aradan 1 hafta geçti düzelmedi format atmışlardır yedekler alınıyordur dedim yine düzelmedi bende aradım, telefonda lütfen ticket açınız dediler allah allah dedim ticket açtım sorunu belirttim cevap 2. gün geldi, bayi paketimin silindiğini ve haberlerinin olmadığını söylediler nasıl silinir dedim son günlerde bayi sahiplerinin kendi paketlerini iptal edebilmesi için bi kutucuk aktif etmişler, hacklenmişsinizdir biri silmiştir dediler, bende bunun imkansız olduğunu söyledim, yapacak bir şey yok bizde görünen bir şey yok haberimiz yok tarzında umursamaz, ve takmaz ilginç cevaplar aldım. Ben size güvenmişim ve bayi paketinizi almışım siz haberimiz yok diyorsunuz. Olan sitelerime ve yedeklerime oldu. Yazık oldu hepsine.

Neyse 2-3 gün sonra tekrar paket açıldı bu sefer serverda virüs var, şu anda hiç bir siteme firefox'tan ulaşılamıyor, zararlı site uyarısı yapılıyor.

Diyeceğim şu ki butur.net herşeyimi mahvetti, siz bulaşmayın uzak olsun.

İnanmayan olursa pm ile site adreslerimi ticket mesajlarını gönderebilirim,

Bu arada 1-2 gün sonra resel hesabım komple kapanacak.

Selametle