cehakverdi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
programı satın aldım..
güzel bir program ama bikaç imleme sitesinde problem var galiba..
reddit
yahoo buzz
yazarcafe
de sıkıntılar çekiyorum..
diğerlerine tıkır tıkır ekliyor..

bi sorunum daha var bir siteye ekleme yaparken hata alırsa sapıtıyor hangi siteden devam edeceğini bulamıyor.
arkadaş düzeltir umarım bunu..

Sağol hocam beğendiğin için. Yahoobuzz satmadan önce söylemiştim en çok hata yapabilecek diye. Reddit sitesi bazen kendi takılıyor imletörden kaynaklı değil. 1 kaç kere deneyin. Yazarcafe sitesine eklemek için her site için üyelik açmanız lazım açınca sorun olmaması lazım ben ekliyorum ama devam edersen bildirin hallederim. Sapıtma olayına gelince dediğim gibi daha öncedende kendim için yazdığım bir program onun için bazı şeyleri gözden kaçırdım. bir dahakine dikkat ederim. Hayırlı olsun tekrar.
Muratson hocam pm ile ulaşırsan detayları konuşuruz.

Ayrıca Arkadaşlar ayrı konu açacağım ama bildireyim dedim. Bir program daha yazdım bitmesine az kaldı 1 2 gün işi 1 tık ile 100 delicious imliyor program ama satışını yapmayacağım. Site başı bir fiyat ile imleme yapabilirim. Programın çok boş zamanı olacak değerlendirmiş oluruz. Haberiniz olsun. Programı çalıştırınca 20 dk içinde 100 farklı delicious hesabına imliyor. ( programı kendim için yazdım ondan satışa sunmuyorum 100 tane farklı yahoo hesabı açıp username ve passwordları program içine gömdüm. ayrıca yahoo hesabı oluşturmak içinde bir program yazdım ama tek tek captcha girdim. Yani baya emek verdim. Site ekletmek isteyen arkadaşlar için baya yardımcı olacaktır.