Finansal Destek hizmeti ile alakalı bir değişiklik yaptık, Yurt dışında yekunlu sunucusu olanlar ticari amaçla hosting hizmeti veren firmaların sunucularını Türkiye’ye Netinternet Datacenter’e taşıyarak, yatırım yapmayı planlayanlarda faizsiz taksitli sunucu alma imkanına sahipler artık. Ancak vade tutarı şahıs şirketler için 12 ay üzerinde yapılmamaktadır. Ayrıca sözleşme dışında bu profile uygun firmalarda banka teminatı aranmayacaktır. Amaç sadece firmaların kendi ülkeleri üzerinden aynı hizmeti müşterilerine sağlamasıdır.
Kalite çıtasını arttırmayı, yatırım yapmayı ve müşterilerine kendi ülkesi üzerinden hizmet vermeyi düşünen yukarıdaki şekle uyan firmaların bizlerle iletişime geçmesinde fayda var.
Ayrıca, HP ve DELL dışında artık tedarik ettiğimiz bir marka daha mevcut. SuperMicro! SuperMicro özellikle Amerika bölgesindeki veri merkezlerinin en çok kullandığı sunucu markalarının başında gelmektedir. Ürünleri ile ilgili detaylı bilgiye
http://www.supermicro.com/products/ adresinden ulaşabilirsiniz. SuperMicro ürünleri ile ilgili Türkiye’de HP ve DELL’de olduğu gibi ertesi iş günü yerinde destek sadece Denizli’de verilmektedir. Buda SuperMicro kullanacaklar için bir artı sağlamaktadır.