r3l3x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kamelyada çayınızı içerken kullanabileceğiniz bir netbooka zaten sahip olduğunuzu yazmışsınız. ayrıca o iphone ile kaç internet işlemi gerçekleştirdiniz onu da merak ediyorum?

bence gerçek profesyonel kullanmayacağı ürüne ücret ödemez. bizim milletimiz maalesef parasını elin amerikanına japonuna vermeye çok meraklı. tabi şöyle bişey var. isteyen keyfince parasını istediği yere harcar. yada parası boldur harcar. ama ben masaüstü kullanana profesyonel demem diyene de ben sadece gülerim...
lafı çarpıtmayın. Ben masaüstü önerene profesyonel demem dedim. Yoksa masaüstü kullananlar son derece iyi iş yapar.

Ayrıca elin amerikanına japonuna para vermeye meraklı değilsen r10'da ne işin var. r10 amerikan yapımı serverlarda barınıyor. Ya bırakın bu işi. İşte bu noktada profesyonel değilsiniz. Sıkışınca elin amerikalısına para vermeyi bilirsiniz ayağı yapıyorsunuz.

iPhone'a gelince tüm banka işlemlerimi oradan yaparım. Bu yeterli bir cevaptır. 10" netbook ise seyahat esnasında kullanılır uzun şarjdan dolayı.