r3l3x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
notebook + netbook alan milletimin aklına şaşarım

ben dizüstülerde rahat yazı yazamıyorum. klavyem geniş olmalı. ayrıca dizüstü ekranı da masaüstünü tutmuyor. (Şu sony notebooka verilen paranın yarısına dev ekran monitör alınır) parçaların rahatlıkla değiştirilebilmesi, güncellenebilmesi ve yarı yarıya ucuzluğu varken masaüstü bitmez dostum. sonuçta dizüstünün tek avantajı taşınabilir olması. notebook+netbook alan adam ikisini birden taşıyacak heralde
İnsanlar artık daha profesyonel.

Mesela dizüstünde rahat yazı yazamamak alışkanlıkla alakalı. Masaüstünde 10 parmak ekrana bakarak neredeyse sıfır hatalı yazabiliyordum.

Laptop'u alınca ilk başta ben de çok zorlandım fakat sadece 2 haftada laptop'ta da artık 10 parmak neredeyse sıfır hata ile yazabildim..

Sen de artık yavaş yavaş masaüstünden kurtulup notebook'a geçsen iyi olur. Evimde bir masaüstü bir de notebook var. Gerçi masaüstü bozuk sadece odada yer kaplıyor şu anda.

İnsanlar notebook'u evde bırakıyor yanlarına netbook alıyor rahat rahat dolaşmak için.

Monitör işine gelirsek 82 ekran HD LCD televizyon aldık istersem 1 kablo ile görüntüyü TV'ye verebilirim.