TSuNaMi_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ağzı olan herkez öyle der böyle der beyler biri gelir ghostu payas yapıyor der diğeri gelir başka bişi der. Hele alem cs alemi oldukdan sonra bana senin adın onur deseler bile geriye bakıp 10 kere düşünürüm acaba adım onurmu diye, çünkü alem gerçekten ultra zekalı sahtekar insanlarla doldu ve bu insanlar gerçekten çok iyi sipekülasyon yapıyorlar. Elimde zaten 2-3 aydır ghost haxi engelleyen ( içindeki esp hack - wallhack ) eklenti var bunun duyurusunuda zaten bu forumda yapmıştım. Bakarsınız önümüzdeki haftasonu o eklentinin kurulu olduğu bi 1.6 serverını sizlerin hizmetine açarım durumlara göre. Ayrıca sxenin bazı dll kontrollerini devre dışı bırakıp hilelerin açılmasına yol açmasının nedeni, dünyadaki diğer steam cs 1.6lar ile ilgili kontrollerden kaynaklanmaktadır. Adam sadece nonsteam değil steam içinde geliştiriyor sxeyi bu yüzden bu açıklar oluyor...
Hmm anlıyorum hocam. Ben söylediğim gibi, bazı çocuklar gh0s7 h4x'e para yatırıp onları milyoner ediyor. Siz bu projeye sonuna kadar devam edin ben size destek vericek bende değil bir çok insan bulabilirim. Buna emin olun.