aykt36 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düşünce güzel kolay gelsin kardeşim.
Teşekkür ederim.

Güneş beyin paketi teslim edilmiştir. Kendisiyle içerik hakkında çalışmalarımız devam etmektedir , aksilik olmadığı sürecede devam edecektir.

4 paket daha satılmıştır. Pazartesi bu paketlerin çalışmasına başlanılacaktır.

Sık sorulan sorular olarak bazı sorulara yanıt vermek isterim.

*İlk 1 ay güncelliyorsunuz ya kalan 11 ay ?
-Efendim dilerseniz heray güncelleme paketini makul bir ücretle satın alıyorsunuz ve ben paket dahilindeki siteleri aynı şekilde güncellemeye devam ediyorum.

*ilk 1 aydan sonra sitelerin hosting durumu ne olmaktadır. ?
*Diğer kalan 11 ay siteleri ben barındırmaktayım. 1 yıl tamamlandıktan sonra dilenirse paketin tutarını aşmayacak bi ücretle barındırmaya devam edebilirim.

*Ee başka ?
*1 yıl boyunca 5 siteyi 3 farklı konumda host ediyorum. Domainleri bu paket dahilindeki ücretle satın alıyorum ve içerikleri düzenli bir şekilde ekliyorum.
-Siteleri tamamladıktan sonra index alma çalışmalarına başlamaktayım. ( Siteleri kurduktan sonra başı boş bırakılyıor zannetmeyiniz)
-Webmaster Tools'a dahi ekleme yapıp sitemapları Google'a göndermekteyim.
-Her siteye minumum 3 kategori eklemeye özen gösteriyorum.
-Güncel ping adresleri ile her yazı otomatik olarak Wordpress'in sunduğu hizmet dahilinde pingleniyor.
-Siz sorularınıza devam ediniz ben saymaya başladığımda aklıma gelmeyen birkaç durum daha olabilmekte
-Bilinizki herşey 30 lirayı sonuna kadar hakedebilmekte. 30 liranın izin verdiği tüm güzellikleri sizlere sunmaya çalışmaktayım.