gördüğüm kadarıyla, burada amacın anlaşılması konusunda zorluk çekiliyor.
müşteri bu kelimede adının geçmesini ve sitesinin ilk sayfada olmasını istedi. Bizde bir tanıtım yazısıyla onu yaptık. Rekabetsiz bir kelime olmaması mutlaka etkilidir. Ama Biz bu tanıtım yazısını yazana kadar
www.polatmermer.com sitesi ilk sayfada yoktur. Bu yazı onuda yukarı çekti. Rekabetsiz olması sorun değil.
sonuç itibariyle google un nasıl davrandığını aramızda çözen yoktur. Sadece tahminlerle iş yapıyoruz.
Biz müşterinin arama kelimesindeki talebini yerine getirdik. Ve o günden beri 8-10 telefon gelmiş. Bu bizim için başarıdır. müşteride mutludur. Biz buna bakarız.
Ortada dalga geçilecek bir durum yok. Herkesin seviyesine inmek istemiyorum.
Ama biz ahlaken şöyle hareket ederiz. Gerçek hayatta bir kişinin yüzüne söyleyemeyeceğin bir lafı internette de söylememeliyiz. Bizle dalga geçer gibi yazı yazan kardeşler. Bu lafları gelip yüzüme söylemeyede cesaretleri olmalı.
Burada yaşadıklarımız hepimiz için tecrübedir. Deneye yanıla öğreneceğiz hepimiz. Benim için başarı olan şey, sizin için başarı olmayabilir.
Hepiniz sevgiyle kalın. Aziz mübarek ramazanda kimsenin kalbini kırmak istemiyorum.