StoryLine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
12 bin çok az demişsiniz ablamın 38 bin km de otomatik 206 sı var ama 15-16 dan aşağı vereceğini hiç sanmıyorum
ben 2000-2001 model arıyorum o yüzden o fiyatı yazdım

PeTKoV adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam, o fiyata düzgün bi peugeot bulman zor, bu arada peugeot yorumları 2ye ayrılır, kafan epey bi karışacak , 1. peugeote binipte çok memmun olanlar, 2. peugeotu alamayıpta olumsuz yorum yapanlar, ben 2 yıldır kullanıyorum, gayet memmunum, oldukça kullanışlı ve seri bi araba, şehir içinde kullanacaksan, hiç düşünmeden al derim, eğer sık sık şehir dışına çıkıyorsan, seni oldukça yoracak bi arabadır bilgin olsun benim arabayı satayım diyeceğim ama, epey bi modifiye yaptım, 18,000den aşağı vermem
o fiyatı zaten veremem ama kafam karışmadı . saol yinede

MuTAs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tavsiyem biraz kredi fln. ile 99-2000 bi Golf 4 almandır. 18.000TL ye temizini bulursun. Oturaklı bir araban olur.

Not. Eski arabamız Partner, şu anki Golf 5
kredi çekemem be golf suanda bana lüks gelir , ilerde inş

NetDm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 tane tanıdığın var. fakat adamın üzerinde 5.000 tl borç olduğu için devir işlemi 6-7 ay sonra veririm borç bitince diyor. araba modifiyeli ilgilenirsen pm at
böyle riskli işlere girmem artık,alcam vercem

habana adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendi fikrim : ben 206 kullandım hiç beğenmedim, çok rahatsız geldi
ben kullandım beğendim , pek kötü bi tarafını göremedim yani.

aliny adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hevesini kırıcam kırmak istiyorum.. peugeot serisinin en berbat arabası ve en rahatsız arabası.. bukadar biçimsizce bi arabayı peugeotun nasıl yaptığını merak ediyorum..

bknz peugeot 106 gibisi yok . 106 da 206 ta kullandım .
herkesin kendi görüşü

Bi tane peugeot 206 buldum,2001 model lacivert,107 bin kmde, park sensörü falanda var otomatik vites. 12.750 ye alcam kısmetse