Çalışmalarınıza 14 Yıllık sektör tecrübesi ile destek veriyorum.
Merhaba arkadaşlar, aldığım yazılım ve tasarım eğitimleri eşliğinde 13 yıl önce çalışmaya başladım. Aynı sektörde 13 yılı birçok firmada SEO, yazılım, arayüz geliştirme ve dijital yönetimin dahil olduğu alanlarda çalışarak yada danışmanlık yaparak geçirdim ve çalışmalarıma devam ediyorum.
Sektörün tartışılmaz en fazla kullanılan CMS yapılanması ihtiyacın yanı sıra kullanım kolaylığı sebebiyle çok fazla rağbet görmektedir. Ben de bu rağbete yönelik tüm isteklerinizi gerçekleştiriyorum.
- WordPress Kurulum - Offline
Aslında internette kolaylıkla yönlendirmesini bulabileceğiniz bir işlem ancak kurmaktan daha fazla detay olduğunu hepimiz biliyoruz. Amacınız tema yüklemek ve istediğiniz şekilde çalışmasını sağlamak, alt yapıyı SEO metriklerine uygun düzenlemek ve sitenizi dışarıdan gelecek ihlallere karşı korumak ise bu konularda size profesyonel destek vermek.
- WordPress Teknik Destek ve Danışmanlık -
Çoklu dil kullanımı, tema Türkçeleştirmesi, virüs temizleme, güvenlik ayarları, reklam alanları, arama motorlarına kayıt olma gibi işlemler yapabilir yada yönlendirmeler ile destek verebilirim.
- PSD to WordPress -
Tasarımını verdiğiniz çalışmayı HTML5, CSS3 ve Jquery ile responsive(mobil uyumluluk), W3C Validator standartlarında ve Seo Optimizasyona uygun bir şekilde kodlayabilirim.
- WordPress Özel Tema Paneli & Sayfaya veya Şablona Özel Metalar -
OptionTree, Redux Frameworklerini kullanarak temanızın özel alanları düzenlemenize yardımcı olabilirim. Yazı içlerinde bulunan özel alanlarınızı daha kullanışlı veya özel isteklerinize uygun hem back end hemde front end tarafına uygun hazırlayabilirim.
- Taşıma ve Optimizasyon -
Varolan sitenizi başka bir hosting paneline yada sunucuya taşımak istiyorsunuz ve veri kaybı olmasını istemiyorsanız bu konuda profesyonel olarak destek verebilirim.
- WordPress Tema Tasarımı ve Kodlaması -
Bu başlığı tamamen size özel bir hizmet olduğu için çok ayrı tutarak ekip çalışmamızdan bahsetmek isterim.
Tasarım, yazılım, seo ve içerik editörü meslek dallarından oluşan birçok tanınmış firmada çalışmış ve halen destek vermeye devam eden işlerinde profesyonel bir ekip ile çalışıyorum.
Çalışmalarınız için sizden ön bilgilendirmeyi alıyorum, tasarımcımız ile ihtiyaçlarınıza yönelik çalışmaya başlıyoruz. İsteklerinizden oluşan konseptler ile size geliyoruz revizelerinize saygı gösterip uygulayarak son bir kez onayınızı alıyoruz. İçerik alanları arama motoru uzmanımız ile birlikte editörümüz tarafından (onayınızdan geçerek) tamamlanırken arayüz geliştirme(Front-end development) ve yazılım(Backend development) kısımlarını kodluyoruz. Tüm bu işlemlerin sonunda içerikler ve lisanslı görseller dahil anahtar teslim olarak size teslim ediyoruz.
Konu içindeki yorumlar dışında daha fazla referans için özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.
Ödeme : EnPara & BTC & USDT & XRP
Konuya mesaj bıraktıktan sonra özel mesaj atabilirseniz sevinirim...
Saygılar...
Onur
Yorumlarını esirgemeyen forum içinde çalıştığım arkadaşları referans olarak baz alabilirsiniz.
Alıntı
karizma61_5
Ozel bir tema kurulumu ve gereklı duzenlemer için anlasıldı. Çalışma itinalı bir ekilde yapıldı teslim edildi.
Gwindor
... adresli siteme wp ve tema kurmuştur.sitemap ve seo eklentileri kurmuştur.bir kaç düzenleme yapmıştır.
vuralcan
Sitem host yüzünden çöktü...(********-************* uzak durun)hostun teknik sorumluları çözemedi....
https://www.r10.net/webmaster-genel-k...llanmayin.html
günlerce uğraştık çözemedik.
Allah'tan bu çocukla karşılaştım,çözdü...İnanamadım...
Nasıl kibar,nasıl efendi....
Para kazanmak için bu konuyu açmış,ama konuşurken hep ikinci plana atan tokgönüllü biri...
Sitede 12-13 yaşında çocuklara kazıklandım..Yaşım 40
Bu arkadaşı buldum bidahada bırakmam....
İşiniz olursa gözünüz kapalı verin.
sormak istediklerinizide bana özelden sorun.
bu ve bunun gibi arkadaşlar foruma kalite katıyor.
Ve kimse tanıdık olduğumuzu sanmasın...
Açtığım konulardan baksınlar...
bankaci
kurulum yaptırıldı tesekkürler
rascalxx
Arkadaş ile çalıştık süper bir iş çıkardı kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.
unutmayın arkadaşlar.
" ANCAK KALİTELİ İNSANLAR KALİTE İŞLERİ ORTAYA ÇIKARIR."
Bu arkadaşda öyle biri hiç düşünmeden çalışa bilirsiniz.
hadi kolay gelsin...
ctrlhelp
VegaS hocam wp kurulum + tema kurulum + seo ayarları özenerek
Çalışması yapıldı elerinize sağlık hocam
ALem
Arkadaşa iş verildi, tavsiye ederim
fasu
Bazı sebeplerden biraz geç cevap yazdım öncelikle bunun için özür dilerim. Yapımcısının destek vermediği ve bir yazılımcı arkadaşın işin içinden çıkamadığı bir tema düzenlemesi vardı bir gecede fazlası ile işe halletti. Kendisne çok teşekkür ediyorum. Şimdi bir başka wp tema düzenlememiz var kendisiyle çalışacağım. Kesinlikle tavsiye edeceğim bir arkadaştır.
TurkGladio
Kısa süreli yanlış anlaşmalar olsa da işi tamamladı arkadaş, tavsiye ederim.
MehmetR10
çalışma yaptırıldı teşekkürler.
sectumsempra
çalışma yaptırıldı.çok iyi ve kaliteli arkadaş.
qwert
cok güzel ve kaliteli bir is cıkardı.
cok yardım sever ve her soruma acıklayıcı cevaplar veriyor sagolsun
RaLLpH
wp iş yaptırıldı emeğine sağlık ama şaftı kopardık ikimizde))
TAVIR
bir site için sorun çözümü yapılmıştır , ne zamandır çözemedim hellal olsun sana , sen bu işte gayet başarılısın
iyi çalışmalar dilerim
nukeci
Tema türkçeleştirme işi verildi. Sorunsuz ve hızlı bir şekilde yaptı.
GooGDe
arkadasla alaninda lider konuma gelicek 1 sitem icin anlasilip calisma yapildi ve davami yapiliyor cok guvenilir ve isini vaktinde en guzel sekilde yapiyor ilgili kendisine cok tesekkur ediyorum.
wwide1543
Özel web tasarımı yaptırıldı özenli işi ve desteklerinden dolayı Teşekkür ederim..
qwert
Onur' la bir başka çalışmamızı daha bitirdik.
Herzamanki gibi sonuç tam istediğim gibi oldu.
Efendi kişiliğinide katarsak, Onur' u herkese tavsiye ederim.
Teşekkürler Onur
ColorTR
İşinde çok iyi ve bilgili, aynı zamanda da saygılı ve seviyeli, Güvenilir biri Tavsiye ederim..
kemalozturk
Merhabalar,
2 sitemiz için çalışmalar tamamlanmıştır. Cok temiz iş çıkardı ellerine saglık.
Teşekkürler, tavsiye edebilecegimiz bi arkadaş...
saygılarımla.
Backlink
ayhankaraman
Çok profesyonel, kaliteli ahlaklı bir arkadaşımız. Böylesi adamlar zor bulunur. Tasarım harika. ellerine sağlık dost.
foxmulder
Ancak bu olur sipsak günlerdir uğraştığım işi hemencecik bitirdi. Altaki arkadaşlara kesinlikle katılıyorum çok dürüst birisi...
uygarberke
ilgili bir arkadaş çok yardımcı oldu teşekürler
karizma61_5
Bir tema için türkçe karakter sorunu işini 2dk sorunsuz halletti.
Teşekkürler.
SinemaVizyon
R10 da böyle güzel bir insanı görmek tanımak benm için hakketen güzel bir şey.Müsadesi olursa Kardeşim diyeceğim , yaptığı işi nasıl tarif edebilirim ki ama benim için iki gün sabahlara kadar oturduğunu ve anlaştığımız konuların dışına kendisinden eklediğini , mükemmel fikirleri olduğunu söylebilirim.Müşteri memnuniyeti bu olsa gerek kesinlikle bundan sonra ne işim olursa senleyim kardeşim imkanlar doğrultusunda.İyi ki R10 Da senin gibi güzel bir insan tanıdım.
İşi yapacak arkadaşlara söylüyorum kefilim ben kesinlikle sitenizi seviyor iseniz ,iş yaparsınız.
İyi günler.
hftown
bu tür konular üzerinde iş yapabileceğiniz en iyi ve en anlayışlı kişi olduğunu söyleyebilirim. gerçekten yoktan var edebiliyor desem yeridir. çok teşekkürler.
utku1
Tema yaptırdım, hizmetten ve ilgiden memnun kaldım... Teşekkürler
amca18
vegas kardeşime yoğun ilgisinden dolayı ve işine ve karşısındaki insana gösterdiği saygıdan ötürü çok teşekkür ederim ... iş yaptıracak arkadaşlara gözüm kapalı kefil olurum düşünmeden her işi verebilirler...
BaMedya
Site yaptırıldı İlgili ve alakalı bir arkadaş sürekli çalışacagım insanlardan birisi.
Kibar ve anlayışlı tavsiye ederim.
İyi Çalışmalar.
Kirkbir
iş alınmştr tşkler.
yenibilgi
arkadaşa bir site yaptırıldı. uzman bir arkadaş. iş sonrası hiç sıkılmadan destekte verdi sağolsun.
cihadturksoy
arkadaş mükemmel bir insan. gece sabaha kadar uğraştı ve işi hiç uyumadan teslim etti. ve bütün ayarları panelden falan yapıyoruz wordpressden müthiş anlayan bi insan. başkasına gitmeyin derim. bende gittim pişman oldum onur kardeşimizden başkasına gitmem artık
hakanimamogl
TEşekkürler iyi işçilik ,sözünün eridir
ikipac
arkadaşa wp tema yaptırılmıştır. işinde iyidir, kendisine teşekkür ediyorum.
les
İlk çalışmamızı yaptık. Büyük bir proje için bir daha çalışmayı düşünüyorum
MountaineR
Wordpress işi verildi gercekten uzaman aramanıza gerek yok kendisi burda hizmet veriyor tavsiye ederim gercekten işin uzmanı tertemiz işi teslim etti tşk ederim
kartal68
wp işi verildi.Hızlı, çalışkan bir arkadaş.tavsiye ederim.
ekohost
işinin eri bir arkadaş tavsiye edilir
SirfaLas
wordpress için gallery uygulaması yazdırıldı. gerçekten uygun fiyata kaliteli bir iş oldu diyebilirim ayrıca kendisi çok sabırlı tüm sorularımı cevapladı istekleri halletti. tavsiye ederim...
istiridyeinci
Adam gibi Adam Temiz Hızlı Kaliteli iş.
whoyouare
Saolsun işimiz 2 dk da halletti... Tavsiye ederim.
Bundan sonraki işlerde kendisi ile çalışacağım. Saygılar...
parabelyum
Kendisi çok anlayışlı ve hiç bir ricayı geri çevirmeyen sabırlı bir kişi. Bir işi sorunsuzca teslim aldım. Teşekkürler.
hezgin
arkadaş cidden işinin ehli iş ahlakı kişiliği mükemmel birisi. Kendisiyle çalışmak bugüne nasipmiş daha sonraki işlerimde de kapısını çalacağım aşikar.
Temamda olan eksiklikler için arkadaşla çalıştım, yoğun olmasına reğmen kısa sürede teslim etti. Teşekkür ederim.
İşini temiz yapan, kaliteli ve üslubuna dikkat eden ender arkadaşlardan. Herkes tasarım yapar, herkes iş yapar ama konuşmayı bilmez. Tekrar teşekkür ve taktir ederim.
İyi iş çıkardı.
İyi çalışmalar.
çok düzgün bir arkadaş, çalışın farkı anlayacaksınız. Tanışmamamıza rağmen gecenin köründe 1 saatini bana ayırdı. uzun vadede ufak tefek ortaklık paslaşmalarımız olacaktır kendisiyle inşallah.
idda edıyorum işinde cok iyi saolsun, 3 5 lafını yapmıyanlardan biri.
çalışkan ve başarılı bir arkadaş.
Öncelik kendisine çok teşekkür ediyorum, ufak bir editleme işim vardı ama gördük ki öyle ufak tefek bir iş değilmiş, baya uğraşılması gerekiyormuş, sağolsun hiç üşenmeden, sabırla işimi yaptı ve çok iyi yaptı. Çok yardımcı oldu. Wordpress işinde gerçekten profesyonel. Bundan sonra wordpress işlerimde tek adrestir kendisi benim için.
Arkadaşa öncelikle çok teşekkür ediyorum çok yardımcı oldu. çok ilgili bir arkadaş işinde uzman
Tema Düzenlemesi Yaptırıldı Çok İlgili Bir Arkadaş
Bu adam bu işin uzmanı. Yetmez profesörü. Prof. olmuş, kendini aşmış. Her türlü kefilim.