Sibirya kurlartlarını çok seviyorum ya konu dışı olucak ama geçen gün oturduğum parkta görmüştüm 3.5 aylık çok tatlıydı ve çok sıcak kanlıydı. Aynı parka 13-14 yasında bi çocuk pitbulluyla geldi.Sibirya kurduna yiyecek bişeyler veriyordum. Diğer çocuk pitbuluyla yanaştı birazda bizimkisi yesin dedi ve dediği gibi pitbulun zincirini bıraktı salak. Pitbul 3.5 aylık sibirya kurdunu boğazından yakaladı ve kitledi. O kadar tekme attık nafile. Güvenlik geldi kafasına jopla vurdular yine bırakmadı hayvan. Sibirya kurdunun 3.5 aylık olması ve boğazından yakalanmasına rağmen pitbula baya bi hasar verdi. pitbul bırakıncada hiç bişe olmamış gibi uzaklastı ama kanaması vardı sonra veterinere felan götürdük. Köpeğin o halini görünce çok kötü oldum, içim acıdı vallaha. Yani köpek almakla bitmiyor iş.
Başlayacağım zaten öyle zararlı köpekleri besleyenlere birde utanmadan 13-14 yaşındaki çocuğa vermiş. Resmen cahillik!
OyunHost ; Gayet uyguna almışsınız. Normalde tanesi 450 'ye gidiyor.
Ayrıca yavrular güzel ve gayet uygun fiyata. Alacaklar kesinlikle alsınlar, benim gibi tam almaya gidince kafanızda bazı sorular oluşursa hiç vazgeçmeyin direk alın. Sonra benim gibi pişman olursunuz.