Hala daha Adsense hesabı açamayan
veya banlanma riskine binaen yedek adsense hesabı olmayan arkadaşlar için başlatıyorum bu hizmeti.
Tahmini hesap açma ve onaylatma süresi : 1 Gün
1 günü geçmesi durumunda tarafınıza bilgilendirme yapılır. 1 Haftayı geçmişse sipariş iptal edilir.
Pek çok hesabı 1 günden daha kısa sürede aktif ettiğimi belirteyim.
Not: Hesaplar pinsiz, yeni açılmış hesaplar olacaktır.
Yapılacak Olanlar Sırasıyla Şunlar :
- - Sizin adınıza gmail hesap açılır.
- - Vereceğiniz ad & soyad, adres, tel bilgilerinizle başvurunuz yapılır.
- - Hesap açılınca vereceğiniz e-mail adresine "hesabınız açılmıştır, lütfen ödemeyi geçiniz" mesajı gönderilir.
- - Ödeme tahsil edildikten sonra aynı e-mailinize, adsense&gmail kullanıcı adı ve şifreleriniz gönderilir.
Ücret : 25 TL ( Ödeme Garanti, Paypal (Paypal ödemeleri 20$) )
Siparişlerinizi P.M'le aşağıdaki formatta gönderiniz. Bilgilerinizi Adsense Panelinden değiştirebileceğinize &
bunun hesap geleceği için güvenli olduğuna inanıyorsanız sallama bilgiler de gönderebilirsiniz, benim için farketmez, tavsiye edeceğim ise, gerçek bilgileriniz olsun, bunları saklamayacağıma emin olabilirsiniz. P.M leriniz hesabınızın açılmasınan sonra silinecektir ve hernangi bir şekilde farklı ortamlarda kaydedilmeyecektir,
bu bilgileri google istiyor diye istiyorum, dediğim gibi güvenli olacağını, değiştirebileceğini düşünenler sallama bilgiler verebilir..
P.M Formatı :
Ad :
Soyad :
Adres :
Tel :
E-mail : ( adsense hesabınızı bu emailinizle açmayacağız sadece bilgilendirme maili göndereceğiz bu adresinize )
Hesabı Açılanlar : ( Referans Bölümü )