Merhaba Arkadaşlar,
Backlinkte Müthiş kampanyam ile karşınızdayım..Bu Kampanyamda Fiyatlar Cuzi Kazançlar BOL Olacaktır.Ekleneceğiniz Yerler ;
Pr2-Pr3 Ağırlıklıdır.
Hacklink,Bot vs. İle Eklenmiyordur.Yorum Şeklinde Eklenecektir.
4-6 Farklı IP Mevcuttur.Sağlamdırlar.Alexa vs. iyi durumdadır.
Siteler
DofoLLow'dur-Kesinlikle NofoLLow Yoktur.
Siteler
Direk Onaylıdır...
30+ ÜstÜ Referans İle Sizlere Hizmet Vermekten Gurur Duyacağız.
:: Fiyat ::
:: Müşteri Memnuniyeti ::
Rapor alındı, arkadaştan gayet memnun kaldık. Hızlı ve temiz iş oldu. Teşekkürler.
Arkadaşla Çalıştık. Gerçekdende Memnun Kaldım. Çok Teşekkür Ederim
Arkadaşla tatsız başlayan işimizin sonu çok iyi oldu çok memnun kaldım teşekkürler..
arkadaşla 80 blog için anlaştık işi itina ile ve hızlı bir şekilde yapıyor.zamanında teslim

tekrar çalışmamız dileğiyle. kolay gelsin hocam
hızlı ve guvenilir bir arkadaş... teşekkürler emeklerin için
Kendisiyle çalıştım. İyi iş çıkardı.
Rapor alındı teşekkürler. İkinci bi'backlink çalışması verildi, rapor beklenmekte.
İyi çalışmalar.
Kendilerine ayrı siteler için toplam 620 blog işi verdim.
Çok kaliteli ve düzenli iş yapıyorlar. Hiç bir sorun yaşamazsınız.
İlgi ve alaka için teşekkürler.
Guvenilir Ve isini iyi Yapan ßir Arkadas . ßen Link Aldim Report Etti Tsk Ederim Kendisine ..
Gerçekten tavsiye ederim. Çok teşekkürler.
mustafa söz verdiği zamanda, söz verdiği şekilde bitirdi işleri, hoş muhabbetine hiç değinmiyorum zaten . eyvallah mustafa (=
Raporum dedigi günde teslim edildi, iyi iş çıkarmıs, hit bile geliyo eklediği yerlerden
50 backlink yaptırdım.Güzel çalışma yapmışlar teşekkür ediyorum.
arkadaş işinin ehli, 2 günde teslim etti.
150 DİREK ONAYLI DOFOLLOW BLOGLARA EKLENECEKSİNİZ FİYAT Sadece 10 Lira... :: Hediye ::
Kampanyamızdan Yararlanan Tüm Arkadaşlarımıza
250 Direk Onaylı Dofollow BLoglar Hediye Edeceğim.Sizde BU Bloglarda Kendinizde Rahatlıkla kasabilirsiniz.Sitelerinizin Gücüne GÜÇ,Değerine Değer Katın.!
Kampanyamızdan Malesef Sadece
15 Kişi Yararlanacaktır..
:: Ödeme Koşulları :: İş Bankası,Ptt,Sadece 1 Arkadaş İçin Geçerli Garanti Bankası,TL Kontör ... Arkadaşlar ,
Bundan Sonra Kampanyamızdan 10 TL Ödeyerek Yararlanan Arkadaşların 2 Lirası Pakistandaki Kardeşlerimize Gidecektir..Kızılay'a Yardım Edilecektir ve Ss yollanacaktır yardım edıldıgıne dair