6 Ay önce sorun vardı anlamı çıkartılmasın.. birkaç dakikalık kısa bir sorunumuz olmuştu bir network cihazı ile alakalı düzelttik hemen..
Bu konu ile ilgili ayrıca söylemek istediğim bir şey mevcut;
Başlangıçta pek dert etmiyordum, arkamızdan atıp tutan çok fazla insan var.. (@performansodev kesinlikle sana hitaben yazmıyorum) İnsanlarla telefonda görüştüğümde “Netinternet’de sürekli kesinti oluyormuş bana böyle söylediler” diyen veya “Netinternet’de enerji problemi oluyormuş her ay” diyen ve “Varmı gerçekten böyle sorunlar?” şeklinde soru soran çok insan var. Bunları ortaya atıp arkamızdan konuşan meslektaşlarımızın tamamının bu forum sayfasını sık ziyaret ettiği için yazma gereği duyuyorum.. Bir noktadan sonra bu iftiralar ve yalanlar bizim ticari itibarımızı zedelemeye başlıyor ve sözüne itibar edilen birkaç dangalağın hakkımızda insanlara kötü reklam yapması artık çok moral bozucu bir seviyeye geldi.
Bu şekilde arkamızdan kötü reklam yapan bir firma yetkisini anlattıklarını ispat ettiğimde kesinlikle konuyu mahkemeye taşıyacağız. Aynı zamanda yaptığı rezilliği insanlarında görmesi için yine halka açık mecralarda afişe edeceğiz.
Bununla alakalı bize yardımcı olacak insanları da ödüllendirmek istiyoruz.
O dediğin insanları sen niye dikkate alıyorsun salla gitsin ya Osman. Araştırma kabiliyeti olanlar zaten araştırarak test ederek gerekli bilgilere ulaşıyorlar...