Baktığımız Zaman Biz TÜRK Milleti Hep Yabancı Sitelere Mahkumuz Örn ; hotmail,yahoo,facebook,google V.s .. Neden Mahkumuz Bir Sistem Oluşturduğumuz Zaman Hemen Zengin Olma Amacı Yada Kaliteli Bir Sistem Olduğu Zaman H*cker Denilmez Ama Lamer Denilen Varlıklar Saldırı Yapar Vatan'a Hizmet Ediyorlarmış .. Bizim TÜRK Milletide Hep Yabancıya Kazandırma Meraklısı facebook Niye Büyüdüde Bir TÜRK'ün Açtığı Sistem Büyümedi ? Bizim İnsanımız Birbirini Çekemediği İçin Kuyusunu Kazıdığı İçin Hep Bir Açık Aradığı İçin Benim Irkımdan Dinimden Olan Birisi Kazansın Düşüncesi Olmadığı İçin Biz Yabancılara Mahkumduk Mahkum Kalacağız .. Gelelim Konuya 2 Günde 4 Adsense Kapandı Hiçbir Uyarı Gelmeksiniz ! Geçersiz Etkinlik Olmuş Dizi Sitesi Falan Değildi Resim Upload Sitesi Peki Neden Banlanıyor Niye Bizim TÜRK Firmaları Birleşipte Hem Adam Gibi Kazanıp Hem Kazandırmıyor Vurdu Kaçtı Yapıp Boğaza Geçiriyor .. Adamlar Haklı Banlamakta Karşısında Adam Gibi Bi Reklam Networking Firması Yok Banlarda Paraya Elde Koyar Çıksın Karşısına Yahoo Versin Adam Gibi Bak Bakalım Googlea Banlayabiliyormu .. Lafı Uzatmamak Gerekirse Biz Googleanın Bi Tarafını Kaldırırsak Oda BiziM hesapları Kafasına Göre Kaldırır R10.Net'te 50 Bine Yakın Webmaster Var Hepsi Bir Olsa Kaldırsa Kaldırmaz Banane Ben Banlanmadım Başkası Banlanırsa Der Geçerde Hep Bana Rabbena Misali Googlea Geri Adım Atarmı Atmazmı Görürüz Ama Bizim Millette Bu Zihniyet Oldukça Biz Kazandırırız Onlar Yer Bizde Emeğin Sonunda Sinir Stres Soğuma Olur .. İçimden Geldiği Gibi Yazdım Umarım Kızmazsınız Çok Şey Söylemek isterdim Ama Ortam Müsait Diil Saygılar .. Tek Temennimiz Reklam Olayında Adam Gibi Bir TÜRK Firması Çıkıp Hey Google'a Bende Varım Demesidir.