Yahu hocam, dünden beri açtığın konularda hep türkleri küçümsüyorsun.. Sende türk değil misin ? Bu site türkçe değil mi ? Türkler birşey yapamıyor mu ? Türkiyede internet bu duruma gelmeseydi sen bu sitelerde dolaşabilecekmiydin ? O zaman google.com.tr, r10.net vs. de kullanma. Sende türksün o zaman sende birşeyler yapmaya çalış.. Hep milletimizi küçümseme..
Konu dışıydı ama söylemek istedim !
Hayır ben küçümsemek istemiyorum töbe haşa.Ama bazı sıkıntılar var onu dile getirmek istiyorum.Lafım R10 dan dışa.Yani r10 da üyeliğim olduğu için demiyorum.Ciddi anlamda internette en çok ziyaret ettiğim günün neredeyse büyük bölümünü geçirdiğim bir site.Ben genele baktığımdan diyorum.Çok iyi projeler olsa da ya unutuluyor yada destek verilmediğinden netten silinip gidiyor.Yani şunu demek istiyorum.Nereye kafamızı çevirsek bir kopya içerikle karşılaşıyoruz.Misal olarak r10'un bile kopyasını yapmaya çalışıyor millet,freelancer siteler sahibinden.com,gittigidiyor.com,facebook.com gibi sitelerin aynısı yaptırmak isteyenlerle dolup taşıyor.Sakın Türk düşmanı olduğumu sanmayın.Sonuçta bende Türküm.Ne mutlu Türküm diyene demişler.Bilmiyorum belki de biraz rahatsızım moralim bozuk ondan böyle düşünüyorum.Her Türkten tek tek özür diliyorum kötü bir amacım yoktu...