1. Söyliyeyim.. Adamın tasarımı bence gayet hoş. Hem üstte en çok kullandığımız sitelerde var. > sen bu söylediğine kendin inanıyormusun ?
2. morel bozmak için değil tavsiye için soruyorum, insan kendi kendine bi düşünür böyle bir sitenin klonnunu hazırladım ama kullanıcı beni neden tercih etsin diye ?
ya arkadaşlar siz neyin peşindesiniz

google arama butonu kodu google nin kendi verdiği kod dur ve herkez sitesine ekleyebilir yorumları okuyorum yok google duyarsa kapatır yok google a gözükme

yok google clonunu yapmışsın harbi gülüyorum size ilkkez mi böyle birşey görüyorsunuz? ki bu kadar şaşırıyorsunuz daha önce hiç görmediniz mi merak la soruyorum sizlere eleştirilerinize eywallah hiç bir lafım yok olur yada olmaz tutar yada tutmaz ya tutarsa dedik ve yol aldık tamam belki mantıklı düşündüğün zaman zaman kaybı olabilir dediğiniz gibi boşa para vermişiz de olabilir dediğiniz gibi ben demiyorum ki bunu milyonlar kullanacak yok ki benim böyle bir iddaam ama olası ki tuttu güzel olmaz mı? kaybetmeyi göze almadan kazanamayız bu hayatta ben gözden çıkardım belki kazanırım

bu konunun bu kadar dikkat çekeceğini hiç tahmin etmezdim demek ki dikkat çekici birşey miş umarım hep böyle dikkatinizde kalır iyi geceler