Burdan zamanında bazı arkadaşlara domainler sattım. Fakat özellikle son zamanlarda artık sıkılmaya başladım. Çünkü domain sattıklarımı takip etmediğimden whois bilgilerini değiştirmiyorlar veya herşeyi değiştirip benim tel numaramı kullanıyorlar.
Domainleri yazmak istemiyorum fakat;
Oyun ile ilgili en az 2 yıl önce birine 4-5domain satmıştım bu domainler onun arasında ve mailim dahil duruyor. Kötü niyetli olsam şifresi v.s herşey gelecek.
Bu sene ise firma rehberi ile ilgili bir domaini de r10dan birisinin aracılığıyla sattım ve telefon numaramı silmemiş bazıları bana telefon açıyor.
Oyun domaini için de aynı şekilde telefon ve mailler alıyorum. Zaten kendi sitelerim bana yetiyor birde başkalarına telefonda durumu anlatmak zorunda kalıyorum. Sırf bu olaylar yüzünden bu ay satmayı düşündüğüm 10-15domaini direk sedoya yönlendirdim ki bu sorunlarla uğraşmıyayım diye.
Benden daha önce domain alanlar lütfen whoislerini kontrol etsinler. Site satın alanlar ise lütfen iletişim formlarındaki mailimi silsinler. Bazılarına direk mail ile ulaştım yine sonuç alamadım. Buraya yazıyorumki elimden gelen en son şey olduğu için.