Toplamda
1.072 yazı,
297 yorum bulunan
minimum 5K hitli şarkı sözleri sitesi mevcut. 6 aylık bir site ve hiti 4 aydır 5K altını görmemiştir. Site ile ilgilenmeye başladıktan kısa bir süre sonra pr güncellemesi olmuş ve PR1 değeri almıştır. Backlink çalışması yapılmıştır. Garantisi olmasa da pr değerinin yükselmesini bekliyorum. Alexa değeri 199K ve her güncellemede minimum 1K değeri düşmektedir.
* Ortalama günlük 3$ adsense geliri. (Aylık 80 $ tahmini gelir)
* Ortalama günlük 500 kuruş GG reklam geliri bulunmaktadır. (Aylık 10 TL tahmini gelir)
* Piyasa geneli bu özelliklerde sitelerin 15 TL'ye aylık da link satışı yaptığını düşünürsek, 10 link satışından (Aylık 150 TL tahmini gelir)
# 300 TL'ye yakın bir geliri mevcut ki, tema değişimi ve reklam yerleşimi ile adsense reklamı arttırılabilir.
# GG reklamlarını da splash olarak kullanmanız halinde bunda da kazanç arttırılabilir.
Sitenin hiç bir masrafı yoktur. Yıllık hosting paketi alınmıştır ve henüz 6 ay kadar olmuştur.
http://www.kebirhost.net/hosting.htm Paket 3 kullanılmaktadır. Herhangi bir sorun yaşanmamıştır. Kurs senetimin ödeme tarihinin geçmesi üzerine para ihtiyacım olduğundan satmayı düşünüyorum. Eğer borcum tutarında ederi varsa satmayı düşünüyorum. Ederi ne olabilir ?