merhaba beyler .
daha 2 gün önce google güzel kazandırmıstı bana sırf barajı gecmek için reklamları kaldırmadım sitemden ancak ard arda tıklamalar olmus ve bugun ban yedgimi gördüm bu daha öncede basıma gelmisti gecen seferde ban yemiştim
gelen msjda cok tıklamalar var bu yuzden kapatıldı denildi yani sahte tıklamalar böyle bir sacmalık varmı ya adamlara bak ben tıklamıyorum ancak baskası tıklasa dahi yine ban .
söylermisiniz hanginizin reklamlarına tık bası 0,1 $ veriyor hanginiz sapasaglam ödeme aldı .(ödeme alanlarda olmustur buna diyecegim yok ancak onu almak içi bir sürü emek cabası )
bu yuzden adsenseden banlı olan arkadslara sunu demek istiyorum biz türklere tek uygulanan bu yaptırıma böyle suskunmu kalacagız.. HAYIR SUSMAYACAGIZ
ADSENSE ARTIK SESİMİZİ DUYSUN VARMI BÖYLE YAGMA HEM REKLAMLARINI YAPALIM HEMDE KULLANICININ PARASINI CEBE İNDİRSİNLER (adwordsun reklamlarını korumak için parayı ve tıkı iade ediyormus külahıma anlatsınlar)
BİZ TÜRKLER NEDEN HEP BASKASI TARAFINDAN KARALANIP HAKKIMIZI VERMİYORLAR SİZE SORUYORUM ARTIK yeter diyelim yabancının reklamını yapmaktansa kendi reklamımızı yapalım
EN GÜVENİLİR TÜRK REKLAM ŞİRKETLERİ BUYURUN BEN ARTIK BURDAYIM
VE ÖDEMELERİMİDE BUGUNE KADAR FAZLASIYLA ALDIM
-adhood.com
-adkur.com (PAGERANKA GÖRE BONUS TA CABASI )
-maxgelir.com
BEN 8 WEB SİTEMİDE BUNLARA EKLEMİSTİM ADSENSEYE GİTMİSTİM ANCAK TEKRAR BU REKLAM ŞİRKETLERİYE CALISMAYA BASLIYORUM
SİZ SİZ OLUN 100 $ OLUNCAYA KADAR GÜVENMEYİN ADSENSEYE
hele hesabınız 99 $olupta ban yerseniz valla google karsınıza cıkmasın sakın....