delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dünevelsi gün buna benzer birşey oldu banada

Borcundan dolayı kapandı hat (iki fatura ile) neyse gittim ptt ye daha günü gelmemiş fatura ile birlikte toplam 3 faturayı ödedim. Sonra geldim hat açılmamış. Aradım müşteri hizmetlerini yatmamış dedi. Bekledik ertesi gün oldu (yani dün) baktım yine yok, aradım tekrar gayet sakince sordum "hattım neden açılmadı" "Hattınız borcundan dolayı kapalıdır" dedi. İleri zekalıya bak hele ben görmüyorum bunu. Neyse dedim ptt makbuzum var o zaman 0312 li bi numara verdi buraya fax çekin dedi ama faxım yok o zaman yapacağım birşey yok diyince benim masuri çözüldü benden günü gelmemiş faturayı bile tahsit ediyorsunuz da 2 fatura daha 2.faturanın günü 5 gün geçince adsl kapatıyorsun da nasıl hemen açmıyorsun hattımı ağzıma ne gelirse saydım gerçekten çok kızdım sonra kapadım telefonu. Aradılar beyfendi hattınızla ilgili problem için aradım dedi vay vay nerde kaldın neyse sonuçta açıldı ama telekomdakinin mi suç yoksa ptt mi anlamadım arada kaynayan ben oldum.
TTNet'tedir kesin

Bu arada, online işlemlerden baktım, dondurma için gittiğim tarihde özetlerde hesap dondurma işlemi var ve hesap çözme var garip olan ikiside aynı tarih. Yanlışlıkla falanmı yaptılar acaba önce dondurup sonra açtılar. Veya bilerekmi..