Beyler ortalama 4 k hitli bir çizgi film sitem var.Sitemde sadece 3 tane eklenti kullanıyorum.All in seo, google xml sitemap ve pagenavi.Son 2 gündür Kullandığım hosting şirketinden defalarca uyarı aldım CPU kullanımınız %25-30 larda diye.Sitemin hiti 1.5 k larda iken hiç bir sorun yoktu.Bu arada hosting şirketi %5 lik bi CPU hakkı veriyor.Yani 2 k daha hit arttı diye nasıl oluyorda %5'in altındayken bikereden %30 lara çıkıyor anlamadım.
Bu sorunu aşmak için en son elimden geldiğince anasayfadaki veritabanı sorgu sayısını azaltmaya çalıştım.Bugün super cache eklentisi kurdum.Gereksiz hiçbir eklenti kullanmıyorum.Bu sorunu başka nasıl aşabilirim ?
Not: Bu arada daha önce wp nin bir düşük version nunu kullanıyordum ve güncelleştirmeklede uğraşmak istemiyordum.Daha sonra hosting şirketinin diskleri yanınca siteyi yeniden kurmaya çalıştım.Dedim bari yeni sürüm Wp ile kurayım.Zaten siteyi kurduktan sonra Google deki sıralamamın yükselmesi ile beraber hit artışı oldu ve hemen ardından bu uyarıları almaya başladım.
Sorun yeni yüklediğim WP den kaynaklanıyor olabilirmi ? WordPress'in kendi sitesinden indirdim...
Lütfen yardımcı olun.Şuan VDS - VPS gibi hizmetlere verebilecek param bulunmuyor.Bunun için bu CPU kullanımını düşürmek zorundayım.
Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler...