acer aspire 4710 kullanıyorum bende,yaklaşık 6 ay kadar önce kardeşim kucağından düşürdü ve ekran puffff

Acer servisi inanılmaz yavaş ve garanti kapsamına sokmamak için türlü taklalar atıyolar.Bu sadece ekran için değil onu zaten garanti kapsamına sokmazlar bunun için boşa uğraşma.işletim sistemi için bile 30 dolar istiyolarki benim pc ninde garanti süresi dolmamıştı.Acer kullanıcıları servisin işleyişini bilir vede şikayetçidir çoğunlukla.Ben kendi laptopumun ekranını aynı inç sıfır bi ekranla değiştim servis dışında 6 ay önce ve istanbu'da yaşayanlar bilir kadıköy yazıcıoğlu pc cenneti gibidir.200 liraya sıfırla değiştim ve 1 yıl garanti aldım düşme harici tabi

pc nin her hangi bir sorunu olduğundada format ram gibi kendim hallediyorum,açıkçası pc lerin içini açıp baka baka servis gibi oldum

Tornavida açmazsa vidayı ideal bir bıçak en iyisi

Şimdi eğer bugun 250 ye sıfır bi ekran taktırabiliyorsan taktır.Kaldıki ekranı yenileyen yerde 1 yıl kadar düşme harici garanti verecektir muhtemelen,istanbulda sistem bu şekilde işliyor.Tekrar geçmiş olsun.