emrcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar anlamsız tartışmalara gerek yok bence www.bbturk.com sağ altta server load kısmından gözüküyor sanırım cpu kullanımı 10larda. Nasıl bir oran sizce?
Arkadaşım ya yazdıklarımızı anlamıyorsun yada çok safsın açtığın konuyu şöyle baştan sona doğru oku ne yapman gerektiğini anlarsın.

Sitende sunucuya yük bindirecek ne bir eklenti nede yüksek hitin var sitenin barındığı sunucu özelliği çok zayıftır belkide adam kendi pc sini koymuştur datacentere yada parayı nakit ödediğin için seni kısayoldan postalama planları hazırlıyordur burası türkiye yaşamadık değil bizde ilk dönemler ödemeyi yıllık peşin yapıyorduk esasında yurtdışı sunucularında da durum böyle siz siz olun yıllık ödeyip hizmet almayın aylık ödeyin kimse sizi şutlamaz merak etmeyin çünki 2 kez aynı sorunu yaşadım şutlandım şimdi yabancı bir hostta barınan 110 bin üyeli tekil 20k hitli mybb forumumu barındırıyorum ödemeyi aylık tıpış tıpış ödüyorum şükür şimdilik şutlanmadım 12 ayrı eklenti kullanıyorum prostats dahil ki bu eklenti overwievden daha çok sql sorgusu yapmakta..