Wordpress mu için bir eklenti yazdıracağım.

Ana hatlarıyla şöyle

üyeler panellerinden db bilgileri girecek

ip adresi
db adı
db user
db şifre

şeklinde.

eklentiyle birlikte register.php veya herne ise bir üyelik sayfas aktif olacak. Bu bahsettiğim her üyenin ekndi için girdiği db bilgilerini kullanarak aktif olacak.
Orda kullanılacak soruları kutucukları ben söyleyeceğim zaten. Örnek sayfayıda göstereceğim. Gösterdiğimde ne ,için kullanıldığını anlayacaksınız çok zor bişey değil.

Bu db bilgileri ışığında eklenti özelliklerinden üyeler,

* Kayıt Sayfası,
* Top 100 Sıralama,
* Login Sayfası,
* Şifre değiştirme,
* Karakter silme,

gibi işlemleri yaptırabilecekler.
Aynı zamanda site sahibinin 1 den fazla serverı varsa seçenek şeklinde olacak bu hangi serverı seçerse orda işlem yapacak.

Aslında karışık gibi görünsede kolay bir olay. Ben bu kayıt sayfası, top 100, login sayfası, şifre değiştirme, karakter silme gibi şeylerin örneklerini hatta gerekirse php dosyalarını göndereceğim size.

Mantık aslında şu;
Elimde bir subdomain var,
x oyuna uygun.
x oyunun da pvp serverları var,

bu pvp server sahipleri gelip sitemden blog açacaklar kendilerine,
Daha sonra oyunlarının db bilgilerini bu eklentiye girecekler,

Ekletni bu db bilgilerini girerek, isteğe göre oyuna kayıt formu, top 100 sıralama, karakter silme, şifre değiştirme gibi şeyler yapabilecek bu kişinin web sitesine giren oyuncuları. E doğal olarak bu oyuncuların login olabilmesi gerek

Dediğim gibi ben örnek siteleri, .php dosyalarını gönderebilirim ordan alıp direkt kullanabilirsinizde.

Yapabilirim diyen arkadaşlar iletişime geçsinler lütfen. Msnden veya pm ile daha ayrıntılı bilgileri veriyim daha sonra da fiyat ve süre tekliflerini alırım