Ortmdyz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocaaaam gelicem hemen ama internete tıkladığımda güncelleme felan yapmıyor
update dosyası linki göndermiştim msnden akşam tekrar görüşürüz hallederiz her türlü. 1 aydan fazladır sanki eğitimini alıyor gibi inceliyorum oyunu

TurkoServer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
i5 işlemcili laptop aldım onla oynuyacağım fakat windows 7 ayarlarını pek bilmiyorum online oynarken bulursam alırım bölgenizi yıkarım enerjilerinizi
win7 ile ilgili ilk mesajda açıklama yapmıştım. PHPci de win7 de kurdu. İyi oynuyor ama ben çabuk alıştım zorlanıyor artık

PHPci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ayara gerek yok hocam, ra2 win Xp sp 2 uyumluluk moduna ayarliyoruz . @delikanlı53 un gonderdigi hosts dosyasini %systemroot%\system32\drivers\etc klasoru altina gonderiyoruz. ve 1.0.6 patch yukluyoruz. Yanlız null edilmiş ( boyutu kucultulmus exesi ile oynanmis ) ra2'lere patch yuklenmiyor bilginiz olsun. Tam bir ra2 cd isosu gerek .
Evet ilk mesajda eklediğim hosts dosyası değişiklikleri bazen olmuyor nedense. Ben size aynı dosyayı göndereririm sorun olmuyor.

if3Lc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende deli gibi istiyorum oynamayı yıllardır oynamadım, hiç bi oyundan bu kadar zevk almamıştım

Ekliyorum sizi Win7 kurulu normalde oynuyorum ama network a girince ana menuye donuyor, cozemedim bi online olduğunuzda yardımcı olursanız sevinirim
Normalde iso dosyasına yada orjinal cd ye ihtiyacınız var yani internetten oynamak için elinizdeki kurulmuş hazır oyun işe yaramaz. Dilerseniz download linki atarım sorun değil. Pazar günü memlekete gidiyorum 2 hafta yokum herşeyi çözelim de geldiğimde iyi bir ekibimiz olsun