merhaba, aklımda Joomla! ile yapılabileceğine inandığım ilçe portal sitesi var. Hatta forumda biraz araştırma da yapmıştım kendim halledebilirim diye. Ancak sizin fiyatlarınızı görünce işi ehline vermeli diye vazgeçtim
Ben istediklerimi yazayım, siz de olur ya da olmaz karar verip ücreti belirleyin...
Sitede hem büyük işyerlerinin (fabrika) bir listesi iletişim bilgileri, adresleri olacak hem de bakkal, manav, mobilya mağazası gibi "küçük esnaf" dediğimiz işletmelerin listesi ve iletişim bilgileri olacak.
Kendisine iş arayanlar için firmalar çok teferruatlı olmayan ama en azından bir gazete ilanındaki gibi "25-30 yaşları arasında şunu bilen bundan anlayan askerlikle ilişkisi olmayan....." tarzında ilanlar verebilecek. Bu ilana talip olan kişi de siteden müracat yapabilecek...
ilçedeki önemli telefonlara ulaşılabilecek bir telefon rehberi eklentisi olacak
kullanıcıların düğün, nişan, dernek toplantısı, piknik duyurusu gibi faaliyetlerini ilan edebilecekleri ve belirtilen tarihte otomatik olarak yayından kalkacak bir duyuru panosu olacak.
başka bir duyuru panosu da ölüm ilanları için... merhumun doğum günü, ölüm günü, fotoğrafı, kısa bir özgeçmiş yazılabilecek ve ayrı ayrı her merhuma kullanıcılar başsağlığı tarzında yorum ekleyebilecekler...
üyelerin doğum günlerini sitede gününde gösterecek ve o üyeye doğum günü kutlama mesajı atacak otomatik bir eklenti...
muhtarlıklar, hastaneler, sağlık ocakları, okullar, ve buna benzer kamu ve özel işletmelerin adres ve iletişim bilgilerinin olduğu bir bölüm olacak.
ilçenin spor kulübü için bir link olacak. burada kulübün haberleri ve resim galerisi olacak.
epey uzun oldu gibi ama umarım ne istediğimi anlatabilmişimdir.