savec0re adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun zamandır kafamda vardı yurt dışında okumak.Herşeyimi hazırladım diyebilirim.Geriye uçak biletleri,vize ve okuldan kabul kağıdı almak kaldı.Yatay geçiş yapacağım.Bu sene de burada okuyacağım.Not ortalamamın daha iyi olması için.Kendimi kasıp biraz daha yükseltirsem daha iyi okullara gidebilirim diye düşünüyorum.Gitmek istediğim yer ise Londra.Biraz araştırdım fazlasıyla kozmopolit ve pahalı bir şehirmiş.Benim öğrenmek istediğim genel hatlarıyla İngiltere'de yaşam nasıldır?Özellikle Londra'da?Yemesi,içmesi,eğlencesi herşeyiyle soruyorum.Gittiğimde ne gibi sıkıntılar çekebilirim?Bu sıkıntılar sosyal konular olabilir,yabancı olduğum için evrak işlerindeki sıkıntılar olabilir,vize olabilir,yemekler olabilir.Herşeyiyle bana yardımcı olabilirseniz çok müteşekkir olurum.Şimdiden teşekkürler.
Geçen Ay londradaydim arkadaşlar zaten yazmış kesinlikle cok pahali bunu bilesin, ayrica kesinlikle ve kesinlikle yasalara saygililar, saygili olmak zorundalar daha dogrusu cezalar asırı derecede fazla. Her milletten insan mevcut, kesinlikle insanlık bekleme ben ingilizler kadar somurtgan , yardım sever olmayan bir topluluk görmedm, Insancıl davranıslar veya bir ingiliz birinden bir jest vs bekleme sakın Hangi üni dusunuyorsun bu arada? sormak istedigin soru varsa cevaplaya bilriz, ki arkadaslar cevaplamis.