Edit: Destek departmanı eklemeyince müşteri ticket gönderemiyormuş bunu öğrendim ancak admin panelinden Yeni departman oluşturmaya girince izin vermiyor:
Access Denied
You are not assigned to any ticket departments so cannot view or reply to any tickets
Acaba admin yetkisi mi yok diye bakıyorum ama tüm tikler işaretledim, tüm izinler var yani, Setuplayan da benim.
Yardımcı olabilecek var mı acaba? Nasıl departman ekletip müşterime ticket atması için form sağlayabilirim
Merhaba Dostum,
Aldığın Hatada, Girişin Engellendiğini ve Hiçbir Ticket Departmanı veya Ticket'leri Görüntüleyemeyeceğini ve Cevaplayamayacağını Belirtiyor.
Yapman Gereken İse;
Öncelikle İzinlerini Kontrol Etmen Gerekiyor. Admin Panelin Türkçe İse Ayarlar İngilizce İse General Settings Bölümünde Türkçe İse Yöneticiler İngilizceyse Administrators'ê Giriyorsun ve Sonrasında Admin Hesabını Göreceksin Orda Sağ Kısımdaki Düzenle'yi Tıklayıp. Assigned Departments Kısmındaki Departman İzinlerini Veriyorsun.
Bu İşlemi Yaptıktan Sonra.
Yine Türkçe İse Ayarlar, İngilizce ise General Settings'e Geliyorsun. ve Türkçe İse Destek Departmanları İngilizce İse Ticket Departments Başlıklı Bölüme Giriyorsun. Gelen Sayfada Add New Department'e Tıklayıp Yeni Departman Oluştuyurosun.
Bu Kadar Dostum