burakscan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kesinlikle senin bu yorumların ve bu düşünce tarzın ile çok şey başaracağına inanıyorum.Kolay gelsin umarım tutar.
Çok teşekkürler Burakcan. Umarım çok faydalı bir site olacak.

macrocin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel bir çalışma olacağına inanıyorum başarılı bir arkadaş
Kardeşim çok teşekkürler. Allah gönlüne göre versin.

Truthful adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel bir sistem oluşturulmaya çalışmışsınız ve güzelde olacak inş.

Başarılar hemşehrim
Sağolasın Emrecim. Çok teşekkürler.

Wonderkid adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domain sektörüne ilaç gibi gelecek bir uygulama. Tebrikler.
Wonderkid çok sağol güzel düşüncen için. Sizlerinde destekleri ile iyi yerlere geleceğini değerlendiriyoruz.

TeknolojiTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamın Aleyküm,

İlk olarak böyle güzel projenin senin imzanı taşıması hem bir dostum hemde iş ortağım olarak ayrı bir gurur veriyor.Domain sektöründe ve ticaret konusunda yaklaşımın ve girişimlerin bu mübarek ayda Allah(c.c.) hayrlara vesile etsin.

Dünya'da internetin adres oluşturulmasının tanımı domain ve bu piyasada büyük proje yapacağın için hem çok şanslısın hemde en riskli bir ortamdır.Ticarette risk ortamıdır Özellikle ülkemizde Alan adı bizim gibi webmasterların müşterilerine doğru ve anahtar kelime güçleşiyor bu durumda Domain Platformu bu konuda bizlere çok büyük imkan sağlıyacak.

Sistem üzerinden en çok dikkat çekeceğin hususlar;
- SMS Bilgilendirme gerçekten dört dörtlük bir servis
- Düşen Domainler
- Backorder

konusunda özellikle düşen domainler konusunda ne kadar kaliteli domainlerini belirliyeceğini biliyorum.

Öneri ve Tavsiye olarak ;
- Kullanıcı Kontrol Paneli en sade ve gelişmiş bir sistem doğrultusunda gerçekleştir.
- SSL güvenlik muhakak al

Bunun dışında şuanda aklıma başka birşey gelmiyor. Telefonda konuştuğumuz husus'u Domain Platformunun gidişatına göre gerçekleştirebiliriz.Buda Ülkemizde bir ilk olur bu konuda benim firmam senin firmandır

Yayın Hayatında Başarılar Diliyorum
A.s. Ferdicim çok sağol. Allah herşeyi temiz gönlüne göre versin. Yeni firmanda başarılar dilerim.

alfainternetevi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer backorder olarak Godaddy'yi örnek alıyorsanız,yanlış anlamayın ama siz backorder işinden anlamıyorsunuz.Godaddy kendi domainlerini bile yakalamada eğer başka bir büyük backorder firmasından katılım varsa başarısızdır.Bilginiz olsun..
Öncelikle yorumunuz için çok teşekkürler. Godaddy nin çalışma mantalitesine sadece düşecek domainlere Backorder uygulamamız ile benzeşiyoruz. Biliyorsunuz ki birbirinden farklı birçeok backorder firması var ve bunlar içerisinde Godaddy alım kaabiliyeti açısından Ör. Snapnames ya da Namejet e göre daha düşük olduğu aşikar. Bizim asıl kastettiğimiz olay mevcut backorder firmalarına talimat verilmediği taktirde domaini cepte bilmenizdir. Godaddy'nin sistemini referans almıyoruz. Burada asıl olan artık Domain Platformu ile manuel olarak saatlerce domainin düşmesini beklemek zorunda değilsiniz. Talimatınızı verirsiniz Domain Platformu Backorder sistemi alır. Sistem ile ilgili daha detaylı bilgili sitemizde bulabilirsiniz. Katkılarınızı her zaman bekleriz. Saygılarımızla...