Bekarlık sultanlıktır (çoraplarını yıkayan sultan görmedim

)
Bekarlık rahatlıktır (40 yaşında olunca görürüm seni)
Bekarlık huzurdur (evde tek başına 4. seneden sonra huzur mu kalır

)
Bekarlık daha çok para kazanmaktır (paylaşmadan haz alamazsın)
Bekarlık mutluluktur (Paylaştıkça artan şeyi tek başına nasıl paylaşasın)
Bekarlık İstediğinle takılmaktır (Hergün kuzu eti de yesen birgün sıkılacaksın)
Bekarlık sorumluluk istemez (sorumluluk almadan olgunlaşamazsın)
Bekarlık kimseye muhtaç olmamaktır (Bir yere kadar)
Bekarlık hayatı doya doya yaşamaktır (Doya doya yaşayacağın tek şey televizyon izlemek

)
Bekarlık tek takılmaktır (yorumsuz

)
Bekarlık Bekarlıktır...
3 yıldır evliyim. O kadar uyumsuzluklar yaşadım ki anlatamam. Ama birgün başımdan geçen bir olayı anlatayım;
Rahmetli büyükbabam ölüm döşeğinde arkadaşı onu ziyarete geldi, adam 90 küsür yaşında ve aynen şunu diyordu "Karım yaşasaydı da, hiçbirşey yapmasaydı şöyle oturup bana baksaydı o bile yeterdi, bütün hizmetini ben yapardım" bunu söylerken sakallarından aşağı yaş süzülüyordu. O zamanda yaşımda 20 falandı ve o gün AŞK'ın ne demek olduğunu anlamıştım.
Allah böyle bir evlilik nasip etsin. 90 yaşınızda olup da yalnızım ne kadar da mutluyum diyeceğinizi hiç sanmıyorum. Çünkü yeni doğan yavrunuzun kokusunu siz yaşamalısınız ki anlayasınız
Bütün olumsuzlukların yanında eşinizle mutlaka bir çıkış yolu buluyorsunuz. Aynı evi paylaşmak, aynı çocuğun sahibi olmak herşeyi paylaşmak (kumanda hariç

) Evlilik mükemmel bir duygu, eve gidince kapıda sizi bekleyen birisinin olduğunu bilmek bile insana heyecan veriyor...