ilk okuldayım 1.Sınıf babamın evden silahını aldım gizlice ve okula götürdüm babam fark ediyor bunu daha sonra okuldan geldim cantamdan çıkardım ve yatagın altına bıraktım. o gün boyunca silahı aradılar fakat suç abimin üstüne kaldı liseye gittigi için ancak bunu onun yapabilecegini düşündüler ne dayak yemişti ama
hahaha

Benim vicdan azabı çektiğim bir olay vardır, onu anlatayım:
Köydeyim, nahiyede kuran kursunda kalıyordum. Hafta sonu tatilinde yaklaşık 5 KM lik yol yürüyordum eve kadar. Araba filan çatarsa ne iyi, çatmazsa tabana kuvvet yürüyordum. Kursta yanılmıyorsam 3 tane yavru kedi vardı, bende kedileri çok severim. E alayım bunu köye götüreyim dedim. Kutu aradım, bulamadım. Bir koli buldum sonunda, 3 kediyi attım içine. Tıpış tıpış yürümeye başladım 5 KM boyunca elimde kedilerle. Bunlar kafalarını çıkarıyolar koliden, düşüyolar, kaçıyolar falan. Bende illallah dedim en sonunda, bi tanesi yere düşmüştü. Buna tekmeyi bir geçirdim, ayağım kırılsaydı da yapmasaydım keşke. Ağzından kan geldi kedinin, acı acı miyavlamaya başladı. Yaptığıma o an pişman oldum ama olan olmuştu. O kediyi orada bıraktım, yürümeye devam ettim.. Köye çıkarken bir tanesini de sinirlenip yolda bıraktım, çocukluk aklı işte.. Sonunda bir tanesi sağ kalmıştı, o da ne oldu hatırlamıyorum şuan..
Birde şu var:
Öğretmenler günüydü, öğretmene ne alsam ne alsam diye düşünüyordum. Çocukluk aklı, babamın saatini sabah okula giderken aşırdım güya hocaya vericem. Cebimde taşıyorum saati hediye kabı falan da yok

Neyse hocaya verdim, hocam anladı tabi o an durumu. Yok ben alamam dedi, teşekkür etti. Sonra eve geldim babam saati arıyor tabi. Okula götürdüm arkadaşlar görsün diye falan dedim. Hala utanırım.