teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evlilik, çok zor ve sıkıcı bir durum. Nasıl cesaret ediyorlar anlamıyorum ama benim için evliliğe daha çok var.

Evli olup da, bana evlenmeyi tavsiye eden çok az kişi var. Hatta hayatımda sadece 2 kişi tavsiye etti. Geri kalan kısım hep pişman olduğunu ifade ediyor.

Evliliğin ne kadar yıpratıcı ve zor olduğunu anlamak için annelerinize bakın, yeterlidir.

Bana göre kısa ve öz : Bile bile kendini ateşe atmak.
O zaman siz üremekte istemiyorsunuz. Evlilik olmadan üreme nasıl olacak,madem çok sıkıcı bir durum tamamen unutun evliliği yaşayın hayatınızı, gün gelir 40 yaşınıza gelirsiniz kafanız o zaman dank eder, evde tek başınıza yemek yaparken uyurken.Bu hayat her zaman 2 kişiliktir, tek başınıza asla yapamazsınız, öyle veya böyle mutlaka bir eşiniz olmalı.Anne baba belli bir yaştan sonra illaki ölecektir, doğanın kanunu bu, veya bir bakanınız olmadığını anlayınca kafanıza o zaman da dank eder.İnsana insanın eşinden karısından kocasından daha fazla hiç kimse sevipte yardım etmez.Abartıp örnek vermek gerekirse, Allah korusun yatalak bir hasta olsanız, emekli olduktan sonra kalkıpta sizin altınızı ne arkadaşınız temizler, nede yemeğinizi yapar, bunu sadece yaparsa insanın eşi yapar, veya gider bir huzur evinde ölene kadar yaşarsınız.Ha tabi bu eşi de bulmak önemli o ayrı konu.
Ama böyle evlilik berbat birşeymiş gibi konuştuğunuz zaman yanlış aksettirmiş olursunuz, sadece kendinizi kandırıyorsunuzdur o kadar.

not: evli değilim.