Allah aşkına Turkcell'in yarısı Finli'nin olsa, Garanti'nin yarısı ABD'li olsa bizene? Ya da bu başbakanın suçumu? Atıyorum Turkcell ve Garanti devlet malımıydı daha önceden de devlet bunları özelleştirip Finliye, ABD'liye sattı? Bunlar zaten özel firmalardı isteyen istediğine satar.Alan memnun, satan memnun. Ha Turktelekom vs. deseniz anlayacağım. İsteyen ülke, istediği ülkede gerekli izinleri aldığı sürece yeni şubeler açar. Fortis gibi, ING Bank gibi, Vodafone gibi.
Ayrıca ben bu listeye inanmıyorum acıkcası. Dışbank Holladalının diyor ama 5-6 senedir Türkiyede Dışbank diye bir banka bile yok. Fortis satın aldı, alabilir bundan kime ne? Benim özel şirketim olacak, istersem Fransızada satarım, Almanada satarım buna kim karışabilir ya da kim böyle bir listeye beni dahil etme hakkına sahip olabilir ki?
Sen bütün hayatın boyunca mastürbasyon yapmaktan başka birşey yapmadığın için ülkede yabancı ambargosu var. Sen anca konuştuğun için böyle firmalar Türkiyede. Sen daha iyisini yapma gereği duymayıp, sadece en çok yaptığın şey yüzünden burda bunları konuşuyoruz.