Simdi ne alaka sohbet sitesine su konulmaz bu konulmaz peki icerik nasil saglamayi dusunuyorsun site adi uzantilarini cet chat odalari sohbet diye butun alt sayfalarini sohbetle ilgili alt sayfami olusturmali o zamanda spam diyemi dmoz red nedeni bulcak tasarima baktim daha once hic gomrmedim ozgun yani benim gozlemledigim tekalt bolum duzensiz ve gereksiz toplistler baskada hic bisi yok ( yani bu ise sansizlikda diyebilirsin hatta editorun karektersizligide ) sayet ben editor olsaydim en son kabul edecegim site sohbet24.net olurdu hic silinmedi ve hala dmozda eger sitenin kalitesine bakipda alinsaydi siteler sohbet sitelerin bahsediyorum trsohbet.com google kelimesinde ilk siraya cikaracak kadar kaliteli bir site bizimmekan.com soyle.net bunlar kotu site olsaydi google cikarirmiydi he google sevdi dmoz editoru tutmadi

arkadasim ben hic tenezzul dahi etmedim geregide yok
eger illa dmoz diyorsan editorunu bul yap yalakaligini sohbet24 gibi KALITESIZ bir site yap eklerler aksi halde hata bulunmak isterse kadi kizindada bulunur ben dmoz a degil editorlerine guvenmiyrum vaktiminde calinmasini istemem eklemedim
Görüslerin icin Tsk Ederim qanqster Hocam
+18 Bir Video icin Dmoz Bizi Almiorsa Hicte Geregi Yok Artik Kimseye Yalvarcak Halimizde Yok . Herkeze iyi Çalısmalar