NOT LİSANS JAN NİCKLİ ARKADAŞA VERİLECEKTİR....
arkdaşlar gecen hafta script cıkmadan bir arkadaşımız 50 tl ödeme yaptı ve ilk fırsatta alacağım ben bu işe yeni başlıyorum dedi neyse ödemesini direk yolladı scripti vermedik fakat

neyse ödeme yapan arkadaş upload işlerini araştırmış biraz ve sonucunda yapmayacağına karar vermiş ve bugün msn de benden 50 TL'ye almış oldugu referans Scriptini Hiç Görmeden Bu İşi Yapamyacağını ve aldıgı referans scriptlerimizden olan 1 adet scripti baskasına devretmek istediğini söyledi tabi biz bunu itirazsız olabilir sonucta siz değil baskası kullanacak bizde ona lisansı veririz dedik mağdur bırakmamak için
olay şuki arkadaş 50 tl ye tekrar görmeden aldıgı scripti satacak

ve ödemeyi bana değil mailini vereceğim arkadaşa yapacaksınız scripti arkadaş kullanmadı ve lisans süresi başlamadı 50 tl den olan bu scripti almak istiyorsanız msn adresi :
hop3boy@hotmail.com ödemeyi bu arakdaşa yapacaksınız ben onay aldıktan sonra size hemen scripti teslim edeceğim

bari alacak arkadaşlar bu fırsatı kaçırmasın

,
not host olmayan arkadaşlarada arkadaş kendi hostunu 1 yıllık hediye ediyor host sağlayıcısı biziz

kimseyi mağdur etmek istemeyiz alacak kişiye hayırlı olsun almak için kesinlikle benimle değil verdiğim msn ile iletişim kurun bir kereye mahsus yapılmıştır....