byburn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
size danışması konusunda sirketimiz hakkında düsünlerinizi acık acık belirtin insanların . siz bizim müsteri danısmanızmı olduğunuz haberimiz yok ? yedeklerinizi aldınız . neyin pesinde olduğunuzu çözmüs değiliz

Birşeyin peşinde olduğum yok. Sanırım bilmiyorsunuz ama R10 da "nasıl bilirsiniz" diye bir bölüm var , buyrun bu da linki

https://www.r10.net/nasil-bilirsiniz/ ( Gezin lütfen gezin çekinmeyin )

İnsanlar hizmet almadan önce alacağı yeri araştırıyorlar buradan , şirket hakkında kullanıcılrının yorumlarını okuyorlar, kimler mutlu kimler sorun yaşamış burada yazıyor.

Buradaki herkes danışman mıdır ki Uğur Bey kimileri tavsiye ediyor kimileri sakın kardeşim diyor.. Benimde eski bir müşteriniz olarak hakkınızda fikirlerim olması normal değil midir ?

Düşüncelerimi buradan yazmak istemiyorum. Çünkü yazacaklarımdan dolayı muhtemel bir tartışma ortamı oluşacak ve ben bu mübarek ayda kimsenin kalbinin kırılmasından yana değilim..

Ve son olarak.. Evet sağolun yedekleri 2 gün içinde verdiniz. Ama kimin yedeğini kime veriyorsunuz ? Cpanelde full back up seçeneği çalışmıyor ki ben alayım yedeğimi

Ve de en son olarak.. sizden 4 aylık peşin olarak hizmet aldım. 1. ayım dolmadan başka bir firmayla anlaşmak zorunda kaldım. Sizden ne derece memnun olduğumuda buradan anlarsınız artık. Herhalde kimse para saçma meraklısı değildir

Hayırlı ramazanlar dilerim Uğur Bey !