Ben bu konuda butun bilgi edinmek isteyen arkadaslara su bilgileri vermek isterim ;

Bende bu cihazdan 2 adet ,ve DM 800 HD POWER dan da 1 adet var ve kullanmakdayim.

Bu cihazlar ile uzun lafin kisasi Butun dunyadaki Sifreli sistemleri izliyebilirsiniz,bunun icinde Turkiyedeki Sifreli yayin yapan butun Kanallarda dahildir.

Nasil izlersiniz kisaca onu acikliyayim,Bucihazlarda server girisleri vardir,yada internete baglanma girisleri diyim anliycaniz skeilde.Bir hat satin alirsiniz ki ben su an yillik Tek hat icin 150 Tl oduyorum asagi yukari ve dunyadaki butun kanallari izliyorum.Tabi benim icin en onemli olanlar,bizim meshur CICITURK,d smart basta olmak uzere almanya ispanya italya ingiltere fransa yunanistan ve daha bir cok ligin maclarini ve bu ulkelerdeki film kanallarini yani herseyi izliyebiliyorum.

Bu cihazi alan arkadas olursa 1 Yillik hat konusunda yardimci olabilirim.

Cihazin Fiyati konusunda bi aciklama yapayim gercekden piyasa fiyatindan cok ucuza tabi orjinal cihaz ise.

Cihazin kanal gecisleri performansi vs herseyi cok guzel ben cok memnun kalmistim ama HD kanallari izlemek icin dm 800 HD power aldim .

Yani alan pisman olmaz helede mac film meraklilari icin yilda sadece 100-150 tl arasinda vereceginiz bir meblag ile butun dunya kanallarini kesintisiz 24 saat izliyebilirsiniz..

Saygilarimla