BotBeta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyigünler

Çevremde bir kaç tane işletme bulunuyor ve bu işletmelerin elinde kendi pazarlarına ait mail adresleri var . Ben bu mail adreslerine işletmelerle ilgili mailler göndermek istiyorum fakat ne yapmam gerektiğini bilmiyorum . Haliyle inbox'a düşmesinide istiyorum .

Bunun için yapmam gerekenler nedir ?
Hosting Vps Almalımıyım ? Ne çeşit almalıyım ?
Hangi Programları kurmalıyım ?

Yardımcı Olursanız Sevinirim
Merhaba, öncelikle mailing yapmak istiyorsanız sanal sunucu (vps) şart çünkü paylaşımlı hostta mailing yapmak sunucu sahipleri tarafından risk demektir. Paylaşımlı ip adresinin yasaklanmasını istemeyiz.

Bu yüzden windows işletim sistemli ve plesk panelli bir vps alıp bir domain üzerinden toplu eposta gönderme işlemini sunucu üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Piyasada çeşitli mail gönderme programları ve yönremleri mevcut bu konuda da yardımcı olabilirim, mailing konusunda bizimle çalışan 2-3 firma var ve gayet memnunlar. Giden postaların gelen kutusuna düşmesinin en büyük faktröü ip adresinin Reverse DNS (RDNS) PTR kaydının yapılmış olmasına bağlıdır. Bizim ip bloklarımızdaki tüm ip adreslerin ilgili kayıtları yapılmış şekildedir.

Sonuç olarak teklifim şu şekilde:

İşlemci Intel i7-920 4x 2.67 GHz
Ram Bellek 512 MB
Disk Alanı 80 GB
Trafik 400 GB
Hat Hızı 10 Mbit
Network 100 Mbit
Lokasyon Almanya
IP Adresi 2 Adet
İşletim Sis- Windows
7/24 DESTEK

Aylık 40 TL

Plesk tek domain: ücretsiz
Plesk limitsiz domain: aylık 10 tl

Gerekli kurulumlar ve teknik destek tarafımızdan itinayla sağlanmaktadır.
Sunucularımız Almanya Netdirekt lokasyondur. i7 işlemcide beklentilerinizi karşılayan bir hizmet alacağınızdan emin olabilirsiniz.
Deneme süremiz de mevcuttur.
İletişim kurarsanız size yardımcı olurum.

Saygılarımla,
Recep Yılmaz
Data Web Teknoloji Internet Hizmetleri

Msn: destek@datawebteknoloji.com
Web: www.datawebteknoloji.com
Mobil: 0546 856 4380
Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı Faaliyet Belge No : YS-1712