constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani hevesini kursağında koymayayım ama biraz uğraş gerektiren bir seninkisi.Yani o kadar reklam platformu varken güven veren bir yapın olması lazım.Vergi ödemen,firma açman lazım.Yani anlayacağın epey iş ve bence öyle 5-10 bin tl ile olacak işler değil.Sakın kötülüğüne söylüyorum sanma.Kolay değil 5 bin tl kolay kazanılmıyor.Bence o para ile daha farklı işlere gir.Kimsenin yapmadığı ama insanların hayatına + katacak bir iş olsun.Emin ol reklam sitesinden daha fazla kazanabilirsin.
Malesef Arkadaşa Katılıyorum
Malesef Diyorum Çünkü Piyasada O Kadar Az Reklam Şirketleri Varki Aralarında Rekabet Olmadığından Verdikleri Fiyatlar Ölü Daha Fazla Kazanmamız İçin Güvenilir Adsenseye Kafa Tutan Reklam Şirketleri Olması Gerekir Tavsiyem Yatırım İçin Ücretinizi Artırıp İşi Bilen En Az 2-3 Kişi İle Ekip Kurun Büyümeniz İçin Müşterilerin Taleplerini Karşılayın En Önemlisi İşlerde Aktif Olun Tanınana Bilinene Kadar Diğer Reklam Şirketlerinde Kendi Reklamlarınızı Yaptırın
Özellikle R10 Gibi Webmaster Sitelerine Reklamlar Verin Büyük Firma Yetkilileriyle İletişime Geçip Firmaların Resmi Sitelerinn Reklam Vermeleri Yönünde Teşvik Edin Gerisi Zaten Gelecektir Gayet Yüksek Rakamlar Kazanabilirsiniz Bu Şekilde Neden Kazanamayasınızki Diğer Reklam Firmalarından Pek Memnun Değil Webmasterlar Bu Boşluğu Doldurmanız Temennisi İle Bol Kazançlar Hayırlı Geceler
Gidip Bu Vergi Olayının Cevabını Burda Değil Maliyeden Öğrenin Hocam Kesin Bilgiye Ordan Ulaşacaksınız