salvo hocam normal iş hayatındada insanlar ozmn hep kıyafetlerinemi takılıo serbest rahat bi şekilde giyinen adamlar işini düşünemiyormu?? okuldada aynısı geçerli serbest kıyafet sadece daha rahat bi giyim sağlar şahsen ben aşırı derecede kasılırdım o okul kıyafetleri içinde çok güzel bi karar olur bu uygulama gerçekleştiğinde
Hocam yanlış anlamada benmi yanlış görüyorum yaşın 17 değilmi ? Türkiyede'ki lise bebelerinin demişsin büyük ihtimalle sende liselisin ? ve bu haylazlık yapan adamlarında parasını ailesi veriyo senmi veriyosunda bu kadar dert ettin durumu alıcak çalıştıracaksın demişsin genelde bu tarz adamların büyük çoğunluğu biyerden sonra akıllanıo yaptığı hataları görüyo ve belli bi olgunluğa ulaşıp çokta güzel iş sahibi oluyolar.
liseli çocuklarla iş hayatından +20 yaş insanların düşünceleri, hayatları bir değildir. Bir taraf okuldan sonra çıkıp geziyor, eğleniyor. Manita varsa takılıyorlar. Diğer taraf günde 10 saat ter içinde ekmek parası kazanmaya çalışıyor, ev geçindiriyor.