Hacı sen naptın yaw? Kewell'ı biz kulübede bekletmek için mi aldık?
Sağ bekte sabri tamam. Hakan Balta'yı son bir iki maçına göre yorumlarsan yanlış yaparsın. Bu adamın geçen sezonlarda takıma katkılarını unutmamak gerekir. En azından sakatlanma gibi bir sıkıntısı yok, sağlam ve vücudunu kullanabilen biri.
Elano konusuna yine değineyim, Elano'yu sağda da gördüm hacı ama Brezilya milli takımında. Brezilya Milli Takımı değiliz ki Elano'yu sağa alalım? Adamların ortasahanın ortası da beki de sağlam futbolculardan oluşmakta. Ayrıca Brezilya milli takımında takımın vazgeçilmez oyuncularından olan Elano'nun üzerinden kurulan maçları da izledim.
Elano'yu sağa veya sola almak, Arda, Kewell ve Pino üçlüsünden faydalanamamak demektir. Belki takıma daha fazla katkısı olur ama dediğim gibi böyle birşey olsa bile takımı Elano'ya uydurmak gerekir. Hazırlık maçlarında böyle bir fırsat bulamadığımız için, bu saatten sonra bu sistemi uyarlamak uzun bir süre kaybına neden olur.
Buna alternatif olarak Elano'nun en ideal yeri (takıma 1 tane sağlam DMF alındıktan sonra) AMF olur. En çok faydayı bu mevkiide sağlayacağına eminim.
Kewell'ın hem karakterine hem futbolculuğuna hayran olan birisiyim.
Ancak mağlesef Kewell bu uzun tempoyu kaldıracak kuvvette değil.
Pinoyu Galatasaray'a gelmeden önce bi kaç kez izledim geldikten sonrada araştırdım biraz kumaşı çok kaliteli iyi bir adam hatta bence Keita'dan daha süratli, hızlı ancak devamlılık konusunda oda benim aklımda çok büyük soru işareti.
Aslında transfer bitmeden şu an Galatasaray için kadro tartışmak saçma oluyo.
Transferler bir gelsin kim gelcek, nereye gelcek.
Bakalım inş. herşeyin hayırlısı ve güzeli olur bizim için.
Unutmamak lazımki isimlerde bi yere kadar.
3 sene öncesinde sadece 1-2 yabancı kullanarak şampiyonluk kazandık.
Ruh önemli, istek önemli..
Hepsini bir an önce transfer etmemiz dileğiyle