Arkadaşlar bu konuyu daha öncede açtım ama bir sonuça varmadım konuyu kısaca size aktarayım sitemde bir kendini tanıt alanı var bu alanda long text olarak atanmış bir bölüm var ben buraya editor eklemek istiyorum aynı eklentiyle yapılmış başka bir site buldum.Orada dediğim olay yapılmış.Çok uzatmadan size kodları vereyim.

text bölümünün atandığı kod satırı

<?php
        break;

case 'text area':

// onclick="tinyMCE.execCommand('mceAddControl', false, this.id);"
        ?>

<textarea rows="8" cols="40" name="<?php echo $result->field_name; ?>" id="description" class="<?php if($result->field_req) echo 'required' ?>"><?php if(isset($_POST[$result->field_name])) echo $_POST[$result->field_name]; ?></textarea>
            <div class="clr"></div>

<?php
        break;

}
        ?>
text bölümün html çıktısı

<li>
            <label>Description: <span class="colour">*</span></label>

<textarea rows="8" cols="40" name="post_content" id="description" class="required"></textarea>
            <div class="clr"></div>

</li>

dediğim şekilde yapılmış olan sitedeki html çıktısı
			<li>
				<label>Description: <span class="colour">*</span></label>

<textarea rows="8" cols="40" name="post_content" id="post_content" class="required"></textarea>
				<div class="clr"></div>

<script type="text/javascript"> <!--
			tinyMCE.execCommand('mceAddControl', false, 'post_content'); 
			--></script>

tinyMCE eklentisiyle geliştildiği ortada hatta asıl scriptin kendisindede not olarak düşülmüş ama bu konuda pek bilgim olmadığı için anlamadım.Bu konuda yardımcı olursanız çok iyi olur iki haftadır girmediğim yer kalmadı bu sorun için.Şimdiden saolun.