web 3.0 ün kimse tarafından kavranılamadığını düşünüyorsunuz bir de web 3.0 hakkında bilgi istiyorsunuz bu nasıl bir çelişki. ama ben yine de fırsat bulunca anlatacağım bildiklerimi.
heryerde dolaşan bilgileri geçelim. bunlar heryerde dolaşan bilgiler. işin uygulamaya geçmesi sorun.
uygulama ile ilgili yazını merakla bekliyorum
Toplasanız bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar web2.0 proje üreten bir platformda üyeler web3.0 hakkında tartışabiliyor. Gerçekten takdir etmek gerekir.
Ve internet kullanıcısının yüzde 90'ından fazlasının web2.0'ı anlayamadığı bir ülkede yurdum uzmanları web3.0'da şöyle şöyle olacak diyebiliyor.
Türkiye henüz web2.0'ı algılayamazken siz ne web3.0'ından bahsediyorsunuz allah aşkına.
Bence burada web3.0'ı tartışmaktansa "R10'da neden web2.0 projeler çıkmıyor" sorusu tartışılmalı.
Ayrıca konu içerisinde sürekli yapay zeka geçiyor. Arkadaşlar biraz gerçekçi olalım.Öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki çok büyük projeler yapacaksınız.
Altı üstü makinaya içerik ürettirip sitelere adsense koyup içeriği google'a yedireceksiniz.
Bu mudur bu kadar yaygara.
sizler google adsense çakıcam diye bas bas ortalıkta gezine durun.
bizimle web 3.0 dalgası geçme cüreti kim olursan ol sende yok diye düşünüyorum
ayrıca şahsen benim amacım sizin gibi adsense tabanlı siteler oluşturmak değil. sizin yaptığınız içerik oluşturup site vurmayı zaten yapıyoruz.
yaşımız geçti artık, geçici hevesler ile sürekli o bu kelime peşinde koşucak değiliz. tek bir proje ile sağlam bir site oluşturma gayretindeyiz.
Son olarak son 10 yılda türeyen ecnebizm durumlarınızı geçin. Bu ülkedede proje oluşturabilecek beyinler var.