seohocasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ego problemi büyük bir şekilde yaşayan sizsiniz. benim yazdım bu makale de olduğu gibi, daha önce ucundan değindiğiniz konuları benim okuyarak rewrite yaptığımı söyleyecek kadar mesnetsiz konuşabiliyorsunuz.
Sizin benim yazdıklarımdan rewrite yaptığınız söylemedim. Ama piyasada bilinen şeyleri ipucu diye yazmak ve ben buldum demek en kibar tabiri ile rewritettır. Sadece yazdıklarınızın tamamen kendine ait olduğunu söylemenizin büyük bir ego şişkinliği olduğunu söylemek istedim.

Ego problemim olsa açarım bir blog her gün yalandan bir yazı yazıp buraya da alıntı yapıp atarım linkini. Hem her yanıt yazana teşekkür ederim diye mesaj kasıp konuyu da uplarım. Benim yazdığım bir kaç önemli makale r10'un dibine inmişken aynı konularda makaleler her sene yeniden yazılır ben buldum diyenlerce...

Hem problemim ego olsa her gün bir tane makale diye yalandan konu açabilirim. Benim açtığım konu sayısı çok sınırlıdır hocam. Zaten "ucundan değinmişsiniz" dediğiniz mesajlarımda bir çok kişinin makalelerinde yazmadığı kadar çok ipucu nedeni niçini ile anlatılıyor. Ve dediğim gibi bunlar birilerinin sorularına yazılmış yanıtlardır başlı başına makale açmak gerekmiyor. Forumda search butonu var bilgi arayana.

Bilgi paylaşana kimsenin ses çıkardığı yok bu forumda. Ama bloğunu paylaşıp, egosunu paylaşıp, kaynakçasını paylaşmayana soru sormaya da hakkımız var elbette...